Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Absolvenţii cursurilor de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, distribuiţi în proiecte de anvergură

Absolvenţii cursurilor de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion au fost distribuiţi în proiecte de anvergură, iar anul şcolar 2014 - 2015 va debuta în toamnă cu noi cursuri de actorie, producţie, regie şi scenaristică, prezentator şi dans, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Absolvenţii cursurilor de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, distribuiţi în proiecte de anvergură

Născută din pasiunea pentru televiziune şi film, dar şi din dorinţa de a le transmite tinerilor care îşi doresc să acceadă în domeniu, din experienţa şi profesionalismul dobândite în timp, TV & Film Academy by Ruxandra Ion este o şcoală ale cărei cursuri moderate de profesionişti se bazează pe practică şi exerciţiu.

Absolvenţii cursurilor susţinute la TV & Film Academy by Ruxandra Ion au participat la castinguri pentru filme şi spoturi publicitare, unii au obţinut roluri în reclame, iar alţii au fost aleşi să joace în scurtmetrajele realizate în cadrul şcolii, care vor fi înregistrate la festivaluri de profil. De asemenea, cursanţii au participat la castingurile desfăşurate la academie pentru viitoarele proiecte ale Ruxandrei Ion.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion are în portofoliu elevi deveniţi cunoscuţi, precum Criss Ciobănaşu, Vlad Gherman, Rapha Tudor, Dorian Popa, Dan Cruceru, Adi Nartea, Miruna Iova, care s-au perfecţionat în domeniile actorie, producţie, regie şi prezentatori.

De asemenea, membrii trupei LaLa Band au participat la Acting Summer School, au stat de vorbă cu tinerii cursanţi şi le-au povestit detalii din culisele producţiilor de succes din a căror distribuţie au făcut parte şi din backstage-ul concertelor susţinute atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, tinerii din LaLa Band le-au răspuns cursanţilor la întrebări despre lumea televiziunii şi a filmului, le-au mărturisit ce presupune, dar şi de câtă muncă este nevoie pentru a clădi o carieră artistică de succes.

Pâna în prezent s-au filmat 14 scurtmetraje, din care opt au fost filmate la Şcoala de Vară Act Smart Short Films, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), iar o parte dintre scurtmetraje au fost selectate să fie difuzate pe Shorts TV.

Cei care îşi doresc să-şi dezvolte sau să-şi îmbunătăţească abilităţile artistice se pot înscrie la cursurile desfăşurate la TV & Film Academy by Ruxandra Ion, iar pentru înscriere în grupe nu există limite de vârste, ci participanţii trebuie să aibă vârsta de peste 6 ani, pentru actorie, peste 16 ani, pentru producţie, şi peste 8 ani, pentru dans.

Înscrierile pentru anul 2014 - 2015 sunt deschise şi se pot face atât online, pe www.academytv.ro, cât şi la sediul din Str. Căderea Bastiliei 41.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Prima MUIE de la Orban! Exclude OUG în domeniul justiției dacă devine premier. La fel ca Dăncilă! Botnița proc…

2 RISE Project detonează NUCLEARA! ADEVĂRUL despre Dan Barna!

3 Asta e de DNA! Cuc a ras luni toată conducerea CFR pentru că a refuzat să semneze ilegal contracte de peste un…

4 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

5 11 posibile nume de miniştri din Guvernul Orban. Turcan nu intră în guvern

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor