Accesul la internet, mai important pentru britanici decât spălatul (sondaj)

Accesul la internet, mai important pentru britanici decât spălatul (sondaj)

Accesul la internet este mai important pentru britanici decât spălatul, susține un sondaj de opinie, preluat de The Independent.

Britanicii sunt atât de atașați de cele mai recente gadget-uri tehnologice, încât accesul la internet este mai important decât petrecerea timpului alături de familii sau spălatul, indică cercetarea.

Într-un studiu realizat pe 2.003 adulți din Marea Britanie, care au fost rugați să listeze în ordinea importanței, activitățile esențiale de zi cu zi, un uimitor procent de 48% a declarat că mai degrabă ar renunța să-i vadă pe cei dragi decât să renunțe la internet.

De asemenea, unul din opt participanți a declarat că s-ar descurca mai mult timp fără mâncare decât fără să verifice ce se mai întâmplă pe site-urile de socializare.

O conexiune la internet pare mai importantă decât igiena personală, care figurează pe locul al doilea în topul activităților esențiale pentru britanici, la fel cum a avea un smartphone sau o tabletă pare mai important decât a deține o mașină de spălat.

Totodată, relaxarea în fața televizorului ocupă locul al treilea în preferințele respondenților, în fața unor activități cum ar fi cititul unei cărți sau a ziarului, relevă sondajul comandat de Opinium Research for Direct Line Home Insurance.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...