Află dacă vei fi ÎNŞELAT în 2015: vezi ce spun astrele

Află dacă vei fi ÎNŞELAT în 2015: vezi ce spun astrele

Nu ai încă suficientă încredere în partenerul tău sau ești curioasă care este probabilitatea ca acesta să te înșele? Te sfătuiesc să nu faci demersuri pentru a-ți controla jumătatea, deoarece îți vor afecta relația. Cu toate acestea, dacă vrei să afli în ce măsură ai putea fi înșelată în acest an, citește următoarele rânduri și vezi ce spun astrele.

BERBEC

Dacă ești într- o relație stabilă, șansele să fii înșelată în acest an sunt mici. În cazul în care nu ești foarte sigură de ceea ce simte partenerul, iar relația ta nu este una foarte solidă, ai putea avea ceva surprize neplăcute.

Taur

Cu toate că prin atitudina ta deschisă te arăți destul de înțelegătoare și permisivă în ceea ce privește acest aspect, anul acesta se pare că nu vei avea parte de incidente neplăcute, iar lucrurile vor merge ca pe roate.

Gemeni

În cazul nativilor născuți în zodia gemeni, șansele de a călca greșit cresc. Așadar, poate ar trebui să te gândești puțin și să îți reorganizezi prioritățile, deoarece, din cauza comportamentului tău extrovertit, este posibil ca partenerul să înceapă să facă același lucru și să socializeze mai mult decât este cazul.

Citeste tot articolul pe  http://yve.ro/ .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…