Află dacă vei fi ÎNŞELAT în 2015: vezi ce spun astrele

Nu ai încă suficientă încredere în partenerul tău sau ești curioasă care este probabilitatea ca acesta să te înșele? Te sfătuiesc să nu faci demersuri pentru a-ți controla jumătatea, deoarece îți vor afecta relația. Cu toate acestea, dacă vrei să afli în ce măsură ai putea fi înșelată în acest an, citește următoarele rânduri și vezi ce spun astrele.

BERBEC

Dacă ești într- o relație stabilă, șansele să fii înșelată în acest an sunt mici. În cazul în care nu ești foarte sigură de ceea ce simte partenerul, iar relația ta nu este una foarte solidă, ai putea avea ceva surprize neplăcute.

Taur

Cu toate că prin atitudina ta deschisă te arăți destul de înțelegătoare și permisivă în ceea ce privește acest aspect, anul acesta se pare că nu vei avea parte de incidente neplăcute, iar lucrurile vor merge ca pe roate.

Gemeni

În cazul nativilor născuți în zodia gemeni, șansele de a călca greșit cresc. Așadar, poate ar trebui să te gândești puțin și să îți reorganizezi prioritățile, deoarece, din cauza comportamentului tău extrovertit, este posibil ca partenerul să înceapă să facă același lucru și să socializeze mai mult decât este cazul.

Citeste tot articolul pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…