Andreea Marin va realiza o emisiune la postul de radio Itsy Bitsy, începând din 18 mai

Andreea Marin va realiza o emisiune la postul de radio Itsy Bitsy, începând din 18 mai

Andreea Marin va realiza o emisiune la postul de radio Itsy Bitsy, care va fi intitulată "Preţuieşte viaţa" şi va fi difuzată începând din 18 mai, de luni până vineri, de la orele 10.40 şi 16.40, potrivit unui anunţ făcut de aceasta pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook.

Andreea Marin (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

În această emisiune, Andreea Marin va spune "câteva istorioare din viaţa reală", programul urmând să fie difuzat zilnic, în timpul săptămânii, pe Itsy Bitsy FM şi pe site-ul acestui post de radio.

"Am ales radioul cu care eu şi Violeta am crescut, ca mamă şi fiică, tocmai pentru că Radio Itsy Bitsy ( http://www.itsybitsy.ro ) este un mediu sănătos şi curat, creativ, pentru întreaga familie. Am învăţat cât de important e să îţi păstrezi mintea limpede, trupul sănătos şi sufletul curat, de aceea îmi doresc să învăţăm împreună, de această dată, ce înseamnă să preţuieşti ce trăieşti", a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Andreea Marin a mai realizat în 2013 o emisiune intitulată tot "Preţuieşte viaţa", la TVR 1.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Radio Itsy Bitsy emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane de părinţi şi copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina