Angajaţii Pro TV, nevoiţi să înapoieze primele de Paşte companiei

Iniţial, angajaţii televiziunii urmau să primească o primă de Paşte de 500 de lei, în cele din urmă cei care nu au primit banii au fost anunţaţi că prima nu se mai acordă, iar cei cărora banii le-au intrat în cont au fost înştiinţaţi că trebuie să îi returneze, fără însă a primi o explicaţie, scrie Paginademedia.ro.

Totuşi, angajaţii au primit ceva: cozonoci, dar au hotărât să îi doneze unei case de copii după ce, în primă fază, se gândeau să îi trimită chiar şefului Pro TV, lituanianul Alexandras Cesnavicius, potrivit aceleaşi surse. 

Puteţi citi şi:

Andreea Esca trebuie să aleagă între Pro TV şi Adrian Sârbu Noua conducere a Pro TV doreşte ca angajaţii trustului să nu mai aibă nicio colaborare cu fostul patron, Adrian Sârbu. Astfel, Andreea Esca ar fi fost pusă să aleagă între pupitrul ştirilor şi poziţia de redactor-şef al revistei „The One“, conform declaraţiilor unor surse pentru reportervirtual.ro.

Cum şi de ce se destramă imperiul Pro TV Majoratul pare să fie o vârstă critică pentru postul Pro TV, „lovit“ din ce în ce mai des de plecările unor vedete şi ale unor oameni-cheie. Zvonurile care circulau în piaţa media încă din toamna anului trecut prind tot mai mult contur pe zi ce trece, confirmând că imperiul Pro se zdruncină serios după demisia lui Adrian Sârbu din CME, compania-mamă a postului. De acest context media şi de actuala situaţie financiară profită posturile concurente.

Povestea lui Adrian Sârbu, primul „mogul“ de televiziune din România Despre Adrian Sârbu, fondatorul postului Pro TV, se vorbeşte întotdeauna în termeni mari, oricare ar fi aceştia: „dictator“, „vizionar“, „oportunist“. Ceea ce a reuşit acesta să facă a fost, însă, o adevărată revoluţie a gândirii şi a modului în care românul de rând a început să perceapă fenomenul televiziunii şi al divertismentului.

INTERVIU Andreea Esca: „Salariul meu a rămas o legendă“ Cu entuziasmul unei adolescente dornice să descopere lumea şi maturitatea unei femei ce i-a aflat din taine, la 41 de ani, Andreea Esca vorbeşte despre bucuria de a munci şi responsabilitatea de a fi impecabilă, în direct.

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante