Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea - VIDEO

Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea - VIDEO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge” şi şi-a turnat o găleată cu apă rece pe cap, provocându-i la rândul său pe Elena Udrea şi pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea (Imagine: captura video)

VEZI AICI CLIPUL CU EMIL BOC

Fostul premier Emil Boc , aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece pe cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge”.

El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea , pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda , şi pe nepotul său, Alex Boc.

“Am răspuns provocării sportivilor Clubului MMA Transilvania şi am donat o sumă de bani pentru ajutorarea celor care suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică). Îi provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea şi Alex Boc!”, a scris Emil Boc pe contul său de Facebook.

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii, iar zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă pe cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania "ALS Ice Bucket Challenge" are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare şi în România, mai multe vedete şi sportivi intrând în "leapşa mondială".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”