Călugărițele care l-au "asaltat" pe papă răspund la glumele făcute pe seama lor

Călugărițele care l-au "asaltat" pe papă răspund la glumele făcute pe seama lor

Călugărițele care l-au înconjurat duminică pe papă în timpul slujbei oficiate la Catedrala din Napoli au răspuns miercuri la glumele apărute pe seama lor în rețelele de socializare sau în unele programe de divertisment din Italia, relatează EFE.

"Deplângem că domnișoara Littizzetto (...) s-a gândit că măicuțele 'reprimate' l-au întâmpinat pe papă doar pentru a strânge în brațe un bărbat...", au scris călugărițele din ordinul Clariselor Capucine din Napoli pe contul lor de Facebook, răspunzând astfel la comentariile actriței Luciana Littizzetto care prezintă programul de divertisment 'Che tempo che fa' difuzat de postul de televiziune Rai.

Asistenta TV Littizzetto a glumit pe seama scenei în care 70 de călugărițe, care de obicei întâmpină vizitatorii din afara mănăstirii lor printr-un paravan, au primit permisiunea de a participa la mesa papei Francisc. După slujbă, ele s-au ridicat de la locul lor și s-au năpustit asupra papei, încercând să-l îmbrățișeze și să-i ofere dulciuri.

"Momentul cel mai comic este când papa Francisc le cunoaște pe călugărițele care trăiesc în izolare... Nu se înțelege prea bine dacă l-au înconjurat pentru că nu mai văzuseră niciodată un papă sau pentru că nu au mai văzut vreodată un bărbat", a comentat ironic actrița Littizzetto.

Suveranul Pontif a încercat să le evite, vizibil stânjenit, în timp cardinalul Crescenzio Sepe a fost nevoit să intervină la microfon și sa le ceară măicuțelor să se abțină: "Surorilor... Mai târziu... Ia uita-te la astea. Or să-l mănânce! Surorilor... surorilor!", a glumit cardinalul pe seama acestei scene, care a devenit virală pe internet și a strâns pe Youtube peste 400.000 de vizualizări.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat