CÂNTĂREŢ FAIMOS, acuzat de PEDOFILIE. A venit în România de mai multe ori

CÂNTĂREŢ FAIMOS, acuzat de PEDOFILIE. A venit în România de mai multe ori

Cliff Richard, acuzat de abuz sexual asupra unui minor

Poliţiştii au intrat cu forţa în locuinţa lui Sir Cliff Richard, aflată în sudul Marii Britanii. Autorităţile au căutat dovezi că artistul ar fi abuzat sexual un băiat de 15 ani, în anul 1985. Presupusa victimă, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a lansat acuzaţiile pentru prima dată în ultimii 30 de ani.

Poliţiştii din South Yorkshire au intrat într-o proprietate din zona Sunningdale, în Berkshire. Ofiţerii au percheziţionat proprietatea. Mandatul a fost emis după ce autorităţile au primit o informaţie cu privire la un abuz sexual ce a avut loc în anii '80.

Sir Cliff Richard, care se află în vacanţă în Portugalia, a declarat că acuzaţiile sunt false. Artistul în vârstă de 73 de ani este unul dintre cei mai de succes cântăreţi din Regatul Unit. Richard a vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume.

Richard a făcut mai multe vizite în România de-a lungul timpului. Prima oprire pe plaiurile mioritice a avut loc în cadrul Cerbului de Aur din 1969. Muzicianul s-a aflat în ţara noastră pentru ultima dată în 2007, cu ocazia unei vizite turistice.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...