Cât de bine se pricep bărbaţii: ce ştiu şi ce nu ştiu despre sexualitatea feminină

Cât de bine se pricep bărbaţii: ce ştiu şi ce nu ştiu despre sexualitatea feminină

Bărbaţii sunt destul de încrezători în cunoştinţele lor despre plăcerea feminină, dar sunt puţine femeile care le atestă priceperea.

Potrivit unui sondaj, 65% din bărbaţi sunt de părere că stăpânesc perfect tehnicile de satisfacere a partenerei, dar 49% din femei spun că reprezentanţii sexului puternic mai au multe de învăţat.

Aceeaşi statistică arată că 50% din bărbaţi au avut bătăi de cap în localizarea punctului G, iar 23% din ei nu au reuşit să identifice clitorisul. Mai mult, 20% din bărbaţi au afirmat că zona în care se află punctul G variază de la o femeie la alta, doar 3% afirmând că nu ştiu unde este localizat.

În legătură cu zonele erogene, 33% din bărbaţi spun că acestea diferă de la o femeie la alta, iar majoritatea nu a fost în stare să dea un răspuns. Studiul demonstrează că este esenţial ca bărbaţii să cunoască noţiunile de bază privind satisfacerea unei femei şi, din fericire, aceştia sunt dornici să înveţe cât mai multe despre corpul feminin. 75% din intervievaţi au declarat că ar vrea să afle mai multe despre sexualitatea feminină pentru a-şi îmbunătăţi relaţia de cuplu.

Cercetarea a mai arătat că 39% din bărbaţi şi 42% din femei susţin că cea mai eficientă metodă de a provoca un orgasm este prin stimulare clitoridiană. Vizavi de afirmaţia „mărimea contează”, doar 4% din bărbaţi au fost de acord cu ea, pe când femeile au răspuns afirmativ în proporţie de 20%.

Nici recunoaşterea unui orgasm feminin nu este punctul forte al reprezentanţilor sexului masculin. 37% din bărbaţii care au participat la sondaj spun că partenera mimează orgasmul în una din trei partide sexuale, dar numai 16% din femei au recunoscut că au acest obicei. De asemenea, bărbaţii cred că femeile se masturbează mai des decât acestea o fac: toţi bărbaţii au spus că orice femeie se masturbează la un moment dat, însă 22% din femei au declarat că nu au apelat niciodată la autosatisfacere.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel