Caz straniu în judeţul Vâlcea: Rudele unei fetițe care a murit în urmă cu 21 de ani au descoperit că sicriul acesteia este gol

La 21 de ani de la moartea unei fetiţe care ar fi suferit de SIDA, rudele au descoperit că sicriul acesteia este gol, informează B1 TV. Au vrut să-i aşeze rămăşiţele alături de tatăl său care a murit acum, dar surpriză! Coşciugul în care ar fi trebuit să se afle trupul copilei era plin cu cârpe şi papuci. Imediat au apărut şi speculaţiile. Familia fetei este convinsă că aceasta nu a murit, ci a dispărut din spital. Alţii spun că ar fi fost de fapt dată spre adopţie în străinătate.

Rudele fetei îngropate în urmă cu 21 de ani au avut parte de şocul vieţii lor în momentul în care au deschis sicriul acesteia. Urmau să-l îngroape pe tată alături de fiica lui, decedată după ce a fost diagnosticată cu SIDA. Fusese ultima dorinţă a omului, care suferise enorm în urma morţii copilei. Însă când rudele au ridicat capacul sicriului fetei, au încremenit. În coşciug, în loc de fetiţă, se aflau doar nişte haine de adult.

”Șosete, lenjerie intimă de femei și o pânza întinsă, atât a fost. Nici urmă de fata. Nicio bucățică de os”, povestește o rudă a fetei.

Povestea copilei este cutremurătoare. În 1994, Flori Dumitraşcu, la acea vreme în vârstă de cinci ani, a fost dusă de mama sa la un spital din Bucureşti, deoarece era bolnavă. La câteva zile de la internare, părinţii fetiţei au fost anunţaţi că fiica lor a fost diagnosticată cu SIDA şi a murit. Rudele spun că de la spital, părinţii au primit, pe lângă certificatul de deces al fetiţei, şi un sicriu sigilat.

Una dintre ipoteze este aceea că fata ar fi fost dată spre adopţie în străinătate. Şi fratele fetei este convins ca sora lui nu a fost bolnava. Boala ar fi fost doar un pretext pentru ca ea să fie scoasă din țară prin intermediul unei rețele de trafic de copii. În locuinţă, tânărul ar fi găsit un document care arăta că şi el ar fi suferit de SIDA. Nimic mai fals, spune el.

”Habar n-am avut, am rămas șocat când am văzut. Nu mai existam demult dacă aveam SIDA”, a spus fratele fetei.

Şi mama fetei este convinsă că aceasta nu a murit, ci că a dispărut din spital.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 SUSPECT / Șefii țestoaselor din Jandarmerie, cei care și-au ascuns plăcuțele de identificare la măcelul din 10 a…

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel