Cel mai scump apartament din Brooklyn, scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari

Cel mai scump apartament din Brooklyn, scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari

Un luxos apartament de 1.000 de metri pătrați din New York a fost scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari, scrie ziarul 'La Libre Belgique', susținând că acesta este cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn. Cotidianul prezintă și câteva imagini din uriașul apartament, în care locuiesc doar două persoane: Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire.

Conform declarațiilor acestora, motivul vânzării este legat tocmai de dimensiunile neobișnuit de mari ale apartamentului. El a povestit în 'Wall Street Journal' că într-o bună zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de ...trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York, actualul apartament a rezultat din unirea altor trei, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajările făcute de familia Leaf, locuința are 14 încăperi, între care șase băi și o imensă cameră de zi cu vedere de invidiat. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, în care sunt depozitate 3.500 de sticle, o sală de proiecții și o alta pentru sport (în care există și un panou de escaladă!). La toate acestea se adaugă o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina