Cel mai scump apartament din Brooklyn, scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari

Un luxos apartament de 1.000 de metri pătrați din New York a fost scos la vânzare cu 32 de milioane de dolari, scrie ziarul 'La Libre Belgique', susținând că acesta este cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn. Cotidianul prezintă și câteva imagini din uriașul apartament, în care locuiesc doar două persoane: Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire.

Conform declarațiilor acestora, motivul vânzării este legat tocmai de dimensiunile neobișnuit de mari ale apartamentului. El a povestit în 'Wall Street Journal' că într-o bună zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de ...trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York, actualul apartament a rezultat din unirea altor trei, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajările făcute de familia Leaf, locuința are 14 încăperi, între care șase băi și o imensă cameră de zi cu vedere de invidiat. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, în care sunt depozitate 3.500 de sticle, o sală de proiecții și o alta pentru sport (în care există și un panou de escaladă!). La toate acestea se adaugă o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cercetător chinez despre kiturile de testare: „Doar 30 până la 50 la sută dintre pacienţii infectaţi au rezult…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

4 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

5 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru