Concurs internațional de pisici, pe 1 și 2 noiembrie, la Sala Palatului

Concurs internațional de pisici, pe 1 și 2 noiembrie, la Sala Palatului

Peste 200 de pisici vor participa la HalloWinner Cat Show, un concurs internațional dedicat acestor feline, ce va avea loc pe 1 și 2 noiembrie la Sala Palatului, informează un comunicat al organizatorilor transmis luni AGERPRES.

La eveniment — care se va desfășura între orele 10,00 și 17,00 — vor defila prin fața juriului, compus din șase arbitri internaționali, frumoase exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză. 

Finaliștii celor patru categorii ("persane", "exotice" "orientale" și "siameze") se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. 

Sponsorii vor oferi premii pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. Premii speciale vor fi acordate pisicilor câștigătoare ale concursului "Full Monty"— la care vor participa numai pisicile din rasa Sphynx și Don Sphynx.

Vizitatorii vor putea admira grațioasele feline întrecându-se în frumusețe și vor putea achiziționa o gamă largă de produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete etc.) la prețuri promoționale.

În cadrul evenimentului se va desfășura și campania "Arată că îți pasă", în care se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi.

Organizațiile pentru protecția animalelor Robi, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate spre adopție.

Prețul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei iar copiii au acces gratuit.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa