Covorul roşu la Globurile de Aur 2016: Jennifer Lopez a purtat una dintre cele mai admirate ţinute

Covorul roşu la Globurile de Aur 2016: Jennifer Lopez a purtat una dintre cele mai admirate ţinute

Cea de-a 73-a gală a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru vedetele internaţionale să îşi etaleze ţinutele pe covorul roşu, ediţia din acest an a evenimentului fiind una "a couture-ului fără clişee", potrivit nytimes.com.

Covorul roşu la Globurile de Aur 2016: Jennifer Lopez a purtat una dintre cele mai admirate ţinute (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Toate discursurile de anul trecut privind situaţia femeilor de la Hollywood, afirmaţiile lui Jennifer Lawrence privind defavorizarea actriţelor în privinţa plăţilor, atacurile lui Carrie Fisher în privinţa discriminării pe bază de vârstă şi toate afirmaţiile de susţinere a nevoii de recunoaştere a rolului foarte important pe care îl au persoanele de sex feminin par să se fi reflectat, în mod neaşteptat, cel puţin într-un sector al industriei de divertisment: covorul roşu, comentează nytimes.com.

Astfel, atât actriţele nominalizate, cât şi cele care au înmânat premii vedetelor prezente la cea de-a 73-a gală a premiilor Globul de Aur, au renunţat la parada obişnuită a demodatelor rochii-sirenă, a celor de tip prinţesă şi a celor vulgare, în favoarea ţinutelor conceptuale.

În acest domeniu s-a făcut remarcată Jennifer Lopez, considerată "regina rochiilor conceptuale", care a purtat în acest an o ţinută spectaculoasă, în nuanţa galben-muştar, creată de Giambattista Valli.

În ceea ce priveşte ţinutele considerate "aventuroase", s-au remarcat actriţele Rooney Mara, care a purtat o rochie Alexander McQueen, dar şi Cate Blanchett, care a impresionat cu o rochie roşie Givenchy.

Brie Larson a purtat o rochie aurie creată de Calvin Klein, iar Jennifer Lawrence a impresionat cu o ţinută a casei franceze Christian Dior.

De altfel, ţinutele aurii, roşii şi negre au fost nuanţele preferate de cele mai multe actriţe prezente la ceremonia de duminică seară. Au impresionat Sophia Bush, într-o ţinută Narciso Rodriguez, Laverne Cox, într-o rochie creată de Elizabeth Kennedy, dar şi Saoirse Ronan, într-o spectaculoasă rochie a casei Yves Saint Laurent.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria