Cristiano Ronaldo caută o mamă surogat pentru a deveni din nou tată

Cristiano Ronaldo caută o mamă surogat pentru a deveni din nou tată

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, se află în căutarea unei mame surogat, pentru a putea deveni astfel tată pentru a doua oară, anunță portalul portughez "Flash!Vidas". Conform surse citate, fotbalistul lusitan a vizitat, în acest sens, mai multe clinici din Miami, cu ocazia vacanței de sărbători pe care a petrecut-o în Statele Unite.

Cristiano Ronaldo dorește un frățior pentru fiul său, Cristiano Junior, în vârstă de cinci ani, a cărui venire pe lume a rămas învăluită în mister, mama sa fiind în continuare necunoscută.

Atacantul lui Real Madrid a declarat mereu că dorește să aibă o familie numeroasă. "Cinci sau șase copii? De ce nu? Am condițiile necesare și îmi doresc asta", afirma portughezul în vara anului trecut.

Iar pentru asta, Ronaldo contează pe sprijinul mamei sale, Dolores Aveiro, care îl ajută și în creșterea actualului său fiu.

Potrivit publicației lusitane, mama lui Cristiano ar fi fost cea care s-a ocupat de preluarea lui Cristiano Junior de la clinica din Florida, în care acesta s-a născut în 2010, în timp ce tatăl său participa la Cupa Mondială din Africa de Sud cu naționala Portugaliei.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani