Cristiano Ronaldo va primi 20 milioane de euro pentru a nu juca în următorul film al lui Scorsese

Cristiano Ronaldo va primi 20 milioane de euro pentru a nu juca în următorul film al lui Scorsese

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va primi despăgubiri colosale - 20 milioane de euro - din partea producătorilor următorului film al regizorului Martin Scorsese, care a renunţat la ideea de a îl distribui pe sportivul portughez în pelicula "The Manipulator", informează lefigaro.fr.

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Debutul în cinematografie al fotbalistului Cristiano Ronaldo a fost amânat. Starul portughez ar fi trebuit să interpreteze un rol într-un film biografic despre Alessandro Proto, un bogat om de afaceri italian, despre care presa internaţională afirmă că ar fi inspirat-o pe scriitoarea E.L. James atunci când a creat personajul Christian Grey din franciza "50 Shades of Grey".

Însă producătorii filmului "The Manipulator", ce va fi regizat de Martin Scorsese, au decis să îşi schimbe planurile, iar Cristiano Ronaldo nu a mai fost inclus în cele din urmă în distribuţia acestui lungmetraj. Cotidianul catalan Sport afirmă că echipa de producţie a filmului a luat decizia de a-i plăti fotbalistului de la Real Madrid despăgubiri de 10 milioane de euro. Agenţii starului portughez au reuşit să obţină o dublare a acestei sume, astfel încât celebrul sportiv portughez va primi în final o despăgubire de 20 milioane de euro.

Iniţial, Cristiano Ronaldo trebuia să permită producătorilor americani să filmeze şi câteva scene din acest film în apartamentul de lux pe care îl deţine în Trump Tower din Manhattan. Temându-se că fotbalistul îi va eclipsa pe ceilalţi actori din distribuţie, producătorii au luat decizia de a nu-l mai distribui pe starul portughez în filmul "The Manipulator". Rolul său ar putea fi interpretat de actorul american Channing Tatum.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit în luna octombrie Gheata de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din Europa, portughezul primind această distincţie pentru a patra oară în carieră. Cristiano Ronaldo a mai fost recompensat cu Gheata de Aur în 2008 (pe când juca la Manchester United) şi în 2011 şi 2014 cu Real Madrid. În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 48 de goluri în campionatul Spaniei. Ronaldo este primul jucător care câştigă acest trofeu de patru ori.

Într-o carieră de peste şase decenii în industria cinematografică, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Taurul furios/ Raging Bull" (1980) şi "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), dar şi al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public şi de critici, precum "Bandele din New York/ Gangs of New York" (2002), "Aviatorul/ The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) şi "Lupul de pe Wall Street" (2013). Martin Scorsese, în vârstă de 72 de ani, a primit şi 12 nominalizări la Oscar, trofeu pe care l-a obţinut în cele din urmă în 2007, cu filmul "Cârtiţa/ The Departed".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina