Cum se comporta un barbat indragostit: semne care il dau de gol

Cum se comporta un barbat indragostit: semne care il dau de gol

Cum se comporta un barbat indragostit: semne care il dau de gol

Cum se comporta un barbat indragostit

Atunci cand ne loveste sageata lui Cupidon, exista anumite semne clare ca suntem indragostiti si ca nu este vorba doar de dorinta de a iubiti si apreciati de cineva. Putem studia limbajul corpului la barbati pentru a ne da seama ce se petrece in mintile lor, insa exista si alte semmnale care iti demonstreaza ca i s-au aprins calcaiele dupa tine.

Ti-a facut cunostinta cu toata lumea

Un prim semn ca iubitul tau te vrea alaturi pe termen lung este faptul ca i-ai cunoscut toti apropiatii, de la prieteni si parinti pana la unchi si veri indepartati. Un barbat indragostit va dori sa iti faca cunostinta cu toata lumea, ba chiar va accepta cu bucurie sa mearga la reuniunea de liceu doar ca sa vada toata lumea ca esti a lui.

Vorbeste despre "voi", nu despre "el"

Al doilea comportament specific de barbat indragostit este folosirea cuvantului "noi" in loc de "eu". Daca isi face planuri despre viitor folosind aceasta formula, poti sa fii sigura ca planuieste sa stea pe langa tine mult timp.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”