Dave Goldberg, soţul celei mai importante femei din conducerea Facebook, a murit la 47 de ani

Dave Goldberg, soţul celei mai importante femei din conducerea Facebook, a murit la 47 de ani

Dave Goldberg, directorul executiv al companiei SurveyMonkey şi soţul celei mai importante femei din conducerea Facebook, Sheryl Sandberg, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 47 de ani.

Decesul lui Dave Goldberg s-a produs brusc, în timp ce acesta şi soţia sa se aflau în vacanţă. Cauza morţii sale nu a fost făcută publică, potrivit variety.com .

Anunţul a fost făcut de către fratele său, Robert Goldberg, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook.

Imediat după anunţul decesului, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook şi directorul executiv al reţelei de socializare, a transmis condoleanţe familiei lui Robert Goldberg.

"Dave Goldberg a fost o persoană uimitoare şi sunt fericit că l-am cunoscut", a scris Zuckerberg pe contul său de Facebook.

Dave Goldberg şi Sheryl Sandberg, care ocupă în prezent funcţia de director de operaţiuni în cadrul companiei Facebook, s-au cunoscut în 1996 şi s-au căsătorit în aprilie 2004. Cei doi au avut împreună doi copii, un băiat şi o fată.

Sheryl Sandberg este cea mai importantă femeie din conducerea Facebook şi numărul doi în ierarhia reţelei de socializare, după Mark Zuckerberg.

Dave Goldberg s-a alăturat companiei SurveyMonkey în aprilie 2009. În 1994, acesta a înfiinţat compania Launch Media Inc., care a furnizat muzică şi conţinut legat de domeniul muzical în mediul online. El a condus această compania inclusiv în timpul achiziţiei sale de către grupul Yahoo în anul 2001, într-o tranzacţie estimată la 12 milioane de dolari.

După ce Launch Media Inc. a devenit parte a companiei Yahoo, Goldberg a ocupat funcţiile de vicepreşedinte şi director general al Yahoo Music.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...