DESPĂGUBITE cu 400.000 de EURO

DESPĂGUBITE cu 400.000 de EURO

Doua femei care au fost schimbate la nastere, in urma cu 20 de ani, vor primi despagubiri in valoare de 400.000 de euro.

Doua femei care au fost schimbate la nastere in urma cu 20 de ani vor primi 400.000 de euro, potrivit unei decizii a unui tribunal din Franta, relateaza Reuters. Instanta din orasul Grasse a dispus ca spitalul privat responsabil de greseala sa plateasca cate 300.000 de euro fiecarui parinte implicat si 60.000 de euro pentru fiecare frate sau sora.

Una dintre cele doua mame a descoperit in urma unui test ADN, efectuat in 2004, la 10 ani dupa nasterea fetelor, ca fata sa nu este copilul biologic.

In momentul nasterii ambele fetite sufereau de icter si au fost plasate in acelasi incubator, dar o asistenta medicala a incurcat copiii atunci cand i-a adus inapoi mamelor.

Familiile au cerut 12 milioane de euro despagubiri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale