DiCaprio, Scorsese și De Niro la Macao pentru deschiderea unui nou cazinou

DiCaprio, Scorsese și De Niro la Macao pentru deschiderea unui nou cazinou

Regizorul Martin Scorsese, alături de doi dintre actorii săi preferați, Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, inaugurează marți seara noul cazinou Studio City, la Macao, conform AFP. Promotorii acestui nou complex hotelier flamboaiant — care deține printre altele și un simulator de zbor inspirat de seria de filme "Batman" — se declară optimiști cu privire la această investiție, în pofida prăbușirii sectorului jocurilor de noroc în Macao, această veche colonie portugheză reintrată din 1999 sub administrația Beijingului.

Încasările din jocuri de noroc au scăzut în luna septembrie a acestui an cu 33% față de aceeași lună a anului trecut, o consecință a politicilor coordonate de la Beijing privind diversificarea activităților în această regiune.

"Sperăm că deschiderea hotelului cazinou Studio City va servi drept catalizator pentru creșterea veniturilor din jocuri de noroc", a declarat luni, într-o conferință de presă Lawrence Ho, copreședinte al companiei Melco Crown Entertainment alături de "regele" australian al jocurilor de noroc, James Packer.

Inaugurarea hotelului cazinou Studio City, o investiție de 3,2 miliarde de dolari, va fi marcată prin proiecția filmului "The Audition", un scurtmetraj în regia lui Martin Scorsese în care joacă Leonardo DiCaprio, Robert de Niro și Brad Pitt.

În presa americană a fost publicată informația că producția acestui film de doar 15 minute a costat 70 de milioane de dolari, fiecăruia dintre cei trei mari actori revenindu-le câte 13 milioane de dolari. Compania Melco Crown Entertainment a dezmințit însă această informație. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu