Doamne, în ce ţară trăim!/Redacţiile Radio Trinitas şi Trinitas TV, sfinţite de Patriarhul Daniel cu trafaletul - GALERIE FOTO

Doamne, în ce ţară trăim!/Redacţiile Radio Trinitas şi Trinitas TV, sfinţite de Patriarhul Daniel cu trafaletul - GALERIE FOTO

Patriarhul României, Părintele Daniel, a sfinţit şi inaugurat noile studiouri ale Radioului şi Televiziunii TRINITAS, mutate în Centrul Social-cultural Iustin Patriarhul, potrivit agenţiei de presă a Patriarhiei.

Redacţiile Radio Trinitas şi Trinitas TV, sfinţite de Patriarhul Daniel cu trafaletul - GALERIE FOTO (Imagine: basilica.ro)

Sfinţirea a avut loc pe 9 iunie, iar Părintele Daniel a folosit un trafalet în locul tradiţionalului buchet de busuioc, după cum arată fotografiile publicate pe basilica.ro, site-ul agenţiei de presă a Patriarhiei Române.

Studiourile radio şi tv ale Trinitas s-au mutat în Centrul Social-cultural Iustin Patriarhul, din cauza unor lucrări de renovare şi consolidare care au loc la Palatul Patriarhiei şi care se vor încheia la sfârşitul anului 2015.

GALERIE FOTO

„Vă dorim mult ajutor de la Dumnezeu, ocrotirea Preasfintei Treimi şi să lucraţi cu bucurie, pentru că aşa cum se spune la hirotonie, predica Apostolilor a fost Treimea cea deofiinţă şi nedespărţită. Aceasta este bucuria misiunii creştine. Într-adevăr s-a făcut într-un timp scurt o lucrare importantă, mare şi sperăm să fie totul funcţional. Vă dorim tuturor sănătate, bucurie şi mult ajutor de la Dumnezeu”, a spusPatriarhul Daniel cu ocazia inaugurării studiourilor, potrivit agenţiei Basilica.

Radioul şi televiziunea TRINITAS sunt parte a Centrului de Presă Basilica, înfiinţat la 27 octombrie 2007.

Postul de radio TRINITAS a fost înfiinţat în anul 1996 şi emite în prezent pe 51 frecvenţe terestre, acoperind peste 85% din teritoriul României, la care se adaugă o frecvenţă via satelit pentru Europa: Satelit EUTELSAT W2. Emisiunile se realizează în studioul central de la Bucureşti şi în studiourile locale de la Iaşi, Sibiu şi Craiova.

TRINITAS TV este postul de televiziune al Patriarhiei Române şi funcţionează din octombrie 2007. Este un canal religios, cultural şi educaţional care emite 24 de ore pe zi. Programele postului sunt emise în direct şi pe internet, la adresa www.trinitastv.ro.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!