Emisiunea "Top Gear" ar putea fi prezentată de o femeie. Cine l-ar putea înlocui pe Jeremy Clarkson

Emisiunea "Top Gear" va reveni anul viitor pe micile ecrane într-un nou format, iar grupul BBC nu exclude posibilitatea ca acest show TV de succes să fie prezentat de o femeie.

Emisiunea "Top Gear" ar putea fi prezentată de o femeie. Cine l-ar putea înlocui pe Jeremy Clarkson (Imagine: Hepta)

Kim Shillinglaw, care coordonează activitatea televiziunii BBC 2, spune că procedura de înlocuire a prezentatorului Jeremy Clarkson, concediat de grupul media britanic în urma unei altercaţii cu un producător, nu va ţine cont de "criterii de gen", informează independent.co.uk.

"Am lucrat cu multe femei, prezentatoare TV, şi, atunci când lucram pentru programe ştiinţifice, acest detaliu reprezenta o pistă pe care voiam să o urmez. Însă nu am coordonat niciodată un show TV gândindu-mă că acesta ar fi criteriul de alegere a prezentatorului. Cred că şi de această dată, cursa va fi una deschisă. Vom avea în vedere, în mod cert, câteva femei, dar nu acesta va fi criteriul principal de selecţie", a precizat Kim Shillinglaw.

BBC va difuza ultimele filmări cu Jeremy Clarkson în calitate de prezentator al emisiunii "Top Gear" în a doua jumătate a acestui an, a anunţat, joi, grupul media britanic. Kim Shillinglaw spune că acele filmări, deşi nu au fost finalizate, vor fi difuzate cel mai probabil în vara acestui an.

Sue Perkins şi Jodie Kidd sunt principalele prezentatoare ale căror nume apar pe lista candidaţilor care ar putea să îl înlocuiască pe Jeremy Clarkson.

Sue Perkins, coprezentatoare a emisiunii culinare "The Great British Bake Off", şi-a închis recent contul de Twitter după ce a primit ameninţări cu moartea din partea unor utilizatori de sex masculin ai acestei platforme de socializare, în urma zvonurilor apărute în presa britanică, potrivit cărora ar fi fost aleasă pentru a-l înlocui pe Jeremy Clarkson în rolul de prezentator al emisiunii "Top Gear".

Alţi favoriţi ai caselor de pariuri pentru a prezenta "Top Gear" sunt fostul prezentator al emisiunii "X Factor" Dermot O'Leary, actorul Philip Glenister şi pilotul de motociclism viteză Guy Martin.

Jeremy Clarkson a dezvăluit recent faptul că pregăteşte deja un alt show TV, după ce a fost concediat de BBC, în urma unei altercaţii cu Oisin Tymon, un producător al emisiunii "Top Gear".

"Mi-am pierdut «copilul de suflet», dar voi crea un altul", a scris prezentatorul britanic în editorialul său din săptămânalul Sunday Times.

"Nu ştiu cine va fi celălalt «părinte» şi nici cum va arăta «bebeluşul», dar nu pot să stau pur şi simplu acasă, organizându-mi albumul cu fotografii", a adăugat Jeremy Clarkson.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala