Fiica unui lider mondial SFIDEAZĂ poporul: Lucrurile mele sunt cumpărate de voi, plătitorii de taxe. IMAGINILE care au provocat scandalul

Un cont Facebook atribuit fiicei şefului Executivului din Hong Kong, Leung Chun-ying, căruia manifestanţii ieşiţi în ultimele zile pe străzile oraşului i-au cerut demisia, a dispărut de pe reţeaua de socializare, după ce aceasta a fost criticată că se laudă cu bijuteriile, pantofii şi genţile pe care le deţine, scrie Business Insider.

Chai Yan Leung (Imagine: Instagram)

Contul fiicei lui Leung Chun-ying, Chai Yan Leung, a dispărut de pe Facebook în ultimele 24 de ore, după ce pe pagina respectivă au apărut mesaje de protest faţă de postările în care aceasta vorbea despre "frumoşii ei pantofi, şi rochii, şi poşete", în condiţiile în care mii de oameni au ieşit pe străzile din Hong Kong pentru a cere demisia tatălui ei, perceput ca marioneta Partidului Comunist Chinez (PCC), scrie Business Insider.

Marţi, pagina de Facebook a lui Chai Yan Leung a fost din nou în atenţia presei, după ce aceasta a postat un mesaj răutăcios ca răspuns la comentariile negative scrise de internauţi după ce tânăra de 22 de ani a postat o fotografie cu un colier. Chai Yan Leung îi critică pe cei care comentează, acuzându-i că nu cunosc limba engleză şi că nu înţeleg ce înseamnă moda.

"Este vorba despre un colier frumos cumpărat de la Lane Crawford (Da - finanţat de voi toţi plătitorii de taxe din Hong Kong!!. La fel sunt toate rochiile mele, bijuteriile mele şi poşetele mele!! Vă mulţumesc foarte mult!!!!) Poate că nu ar trebui să vă spun "voi toţi", din moment ce unii dintre voi sunteţi şomeri şi aveţi timp să mă bombardaţi pe mine cu mesaje", este mesajul controversat atribuit fiicei lui Leung Chun-ying.

Potrivit sursei citate, chiar dacă pagina de Facebook a dispărut, mai există şi alte conturi pe diferite reţele de socializare, cum ar fi Instagram, care sunt legate de Chai Yan Leung şi unde aceasta a postat fotografii cu pantofi şi poşete făcute la comandă, cu numele ei.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!