Filmul "Fata dispărută/ Gone Girl" se menţine pe prima poziţie în box office

Filmul "Fata dispărută/ Gone Girl" se menţine pe prima poziţie în box office

Filmul "Fata dispărută/ Gone Girl", regizat de David Fincher, avându-l în distribuţie pe Ben Affleck, se menţine pe prima poziţie în box office-ul nord-american, cu încasări de 26,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Avându-i în distribuţie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris şi Missi Pyle, "Fata dispărută" este un thriller care spune povestea dramatică a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a căsătoriei sale, anunţă autorităţile că soţia lui a dispărut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect şi a investigaţiei poliţiştilor, imaginea căsniciei perfecte a lui Nick începe să fie înlocuită de suspiciuni şi întrebări. Toată lumea din jur începe să vadă minciunile şi comportamentul ciudat al bărbatului, iar în curând întrebarea esenţială este pe buzele tuturor: Şi-a omorât Nick soţia?

Pelicula a obţinut încasări totale de 78,28 de milioane de dolari în cele două săptămâni de la premieră, potrivit boxofficemojo.com .

Pe locul al doilea în topul încasărilor s-a clasat premiera "Dracula: Povestea nespusă/ Dracula Untold", cu 23,45 de milioane de dolari. Regizat de Gary Shore şi avându-i în distribuţie pe Luke Evans, Dominic Cooper şi Sarah Gadon, filmul spune povestea hollywoodiană a lui Vlad Ţepeş, omul care a ajuns să fie cunoscut drept Dracula, după ce face un pact cu forţe supranaturale, pentru a-şi putea proteja regatul şi familia.

Locul al treilea a revenit filmului "Alexander şi cea mai oribilă zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day", care a obţinut încasări de 19,1 milioane de dolari în primul weekend de difuzare în America de Nord. Pelicula este regizată de Miguel Arteta şi îi are în distribuţie pe Steve Carell şi Jennifer Garner, fiind bazată pe cartea pentru copii omonimă. Alexander, un puşti în vârstă de 11 ani, îşi doreşte ca membrii familiei sale să aibă parte de acelaşi ghinion ca şi el. Dorinţa i se îndeplineşte şi toată familia trece printr-o perioadă cu adevărat oribilă.

Pe locul al patrulea s-a situat filmul horror "Annabelle", regizat de John R. Leonetti, care a obţinut încasări de16,36 de milioane de dolari de vineri până duminică. "Annabelle" spune povestea unui cuplu care începe să trăiască experienţe supranaturale legate de o păpuşă veche, după ce casa lor este invadată de nişte satanişti. Filmul a obţinut încasări totale de 62,15 milioane de dolari în cele două săptămâni de difuzare.

Locul al cincilea a revenit unui film nou intrat în cinematografele nord-americane, "Judecătorul/ The Judge", regizat de David Dobkin, cu încasări de 13,33 de milioane de dolari. Drama avându-i în distribuţie pe Vera Farmiga, Robert Downey Jr. şi Robert Duvall spune povestea unui avocat, Hank Palmer, care se întoarce în orăşelul natal unde tatăl său, judecător, este acuzat de crimă. Bărbatul încearcă să afle adevărul şi pe parcurs reia legătură cu familia de care s-a îndepărtat.

Filmul "The Equalizer", cu Denzel Washington şi Chloë Grace Moretz, în regia lui Antoine Fuqua, s-a clasat pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, în al treilea weekend de difuzare, cu încasări de 9,72 de milioane de dolari. Filmul spune povestea unui fost militar din trupele de comando americane, Denzel Washington, care îşi înscenează propria moarte pentru a duce o viaţă liniştită şi discretă în Boston. El renunţă la această "pensionare" pentru a salva o tânără şi este nevoit să lupte cu un grup de mafioţi ruşi. Realizat pe baza unui scenariu scris de Richard Wenk, filmul "The Equalizer" se inspiră dintr-un serial TV creat de Michael Sloan şi Richard Lindheim şi a obţinut încasări totale in cinematografele nord-americane de 79,88 de milioane dolari.

Pe locul al şaptelea s-a situat filmul "Addicted", nou intrat în cinematografe, cu încasări de 7,6 milioane de dolari. Filmul este regizat de Bille Woodruff şi îi are în distribuţie pe Sharon Leal, Boris Kodjoe şi William Levy. Drama spune povestea unei curatoare de artă care îşi pune în pericol cariera şi familia după ce are o aventură cu un pictor şi îşi dă seama că pierde, încetul cu încetul, controlul asupra vieţii sale.

Locul al optulea în box office-ul nord-american a fost ocupat de pelicula SF "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner", cu încasări de 7,5 milioane de dolari. Filmul, regizat de Wes Ball şi avându-i în distribuţie pe Ki Hong Lee, Dylan O'Brien, Blake Cooper şi Aml Ameen, spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, un tânăr care trăieşte într-o comunitate de băieţi, după ce memoria i-a fost ştearsă, dar, în curând, protagonistul îşi dă seamă că este captiv într-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mică şansă de a evada, trebuie să îşi unească forţele cu ceilalţi prizonieri. Pelicula a obţinut încasări totale, în cele patru săptămâni de la premieră, de 83,84 de milioane de dolari.

Locul al nouălea a revenit animaţiei 3D "Boxtroli/ The Boxtrolls", care a obţinut încasări de 6,67 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Graham Annable şi Anthony Stacchi, iar vocile personajelor aparţin unor actori ca Ben Kingsley, Jared Harris, Nick Frost şi Tracy Morgan. Desenul animat, inspirat după romanul pentru copii "Here Be Monsters", de Alan Snow, spune povestea unui băieţel orfan crescut de nişte colecţionari de gunoaie din canalizarea unui oraş, care încearcă să îi salveze pe ocrotitorii săi de un exterminator. Animaţia a obţinut, în cele trei săptămâni de difuzare, încasări de 41 de milioane de dolari.

Pe locul al zecelea s-a clasat pelicula "Left Behind", în regia lui Vic Armstrong şi cu Nicolas Cage în rol principal. Filmul SF a obţinut încasări de 2,9 milioane de dolari de vineri până duminică şi spune povestea unui mic grup de supravieţuitori de pe Pământ care încearcă să înţeleagă ce se întâmplă, după ce milioane de oameni dispar pur şi simplu, iar haosul creat duce la distrugerea lumii. Pelicula a obţinut încasări totale de 10,92 de milioane de dolari în cele două săptămâni de difuzare în cinematografele nord-americane.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”