FOTO Cum arată nepoata legendarei actriţe Audrey Hepburn

Tânăra în vârstă de 20 de ani, neopata din partea fiului cel mare al actriţei, apare pe coperta celei mai noi ediţii a revistei Harper’s Bazaar purtând o ţinută care aminteşte de regretata Audrey, notează publicaţia britanică „Daily Mail”.

 

Nu există nicio îndoială că Emma, care s-a născut la un an după ce Audrey Hepburn a încetat din viaţă (în 1993) moşteneşte graţia bunicii sale.

 

„Am fost întrebată foarte des în ultima vreme ce înseamnă bunica mea pentru mine. Îi ştiu imaginea, desigur, şi ştiu că, din pură întâmplare, suntem rude, însă copil fiind, nu am asociat-o niciodată cu Audrey Hepburn-actriţa. Pentru mine, era parte din familie”, a mărturisit Emma, care şi-a petrecut o mare parte din viaţă în Italia, în prezent fiind student la Academia de Artă din Florenţa.

 

Pictorialul Emmei este semnat de fotograful Michael Avedon, nepotul cunoscutului Richard Avedon, a cărui muză era însăşi Audrey. 

 

 

 

 

Audrey Hepburn în 1956, într-o scenă din «Funny Face» FOTO Daily Mail

 

„O simt prin intermediul tatălui meu. Toate poveştile lui sunt despre cum l-a crescut”, povesteşte fata despre tatăl său, fiul actriţei cu primul soţ, actorul şi regizorul Mel Ferrer. 

 

 

Deşi nu a avut ocazia să o cunoască şi a recunoscut că nu i-a vizionat toate filmele, Emma mărturiseşte că este inspirată de performanţele bunicii sale, făcând abstracţie de gradul de rudenie.

 

 

„Când am văzut pentru prima dată «Breakfast at Tiffany's» m-am bucurat ca orice altă fetiţă. Am văzut şi «My Fair Lady» şi «Roman Holiday», dar cred că preferatul meu este «Funny Face»”, mai spune tânăra
.

Tatăl său, Sean, spune că Emma şi bunica sa au în comun mult mai mult decât frumuseţea. „Mama mea era exact aşa cum apărea şi pe ecran: amuzantă, delicată, puternică, sentimentală”, precizează acesta.

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

5 Așa arată soția premierului desemnat

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan