FOTO Poze nud cu Jennifer Lawrence şi alte celebrităţi feminine, postate ilegal pe internet de un hacker

FOTO Poze nud cu Jennifer Lawrence şi alte celebrităţi feminine, postate ilegal pe internet de un hacker

Telefoanele mobile ale mai multor celebrităţi, printre care Jennifer Lawrence, Ariana Grande şi Kate Upton, au fost „sparte“ de către un hacker prin intermediul aplicaţiei iCloud, potrivit publicaţiei Buzzfeed, înainte de a fi publicate pe 4chan. În total există 101 nume de vedete pe care hackerul le-a postat într-o listă care au acum fotografii intime făcute publice, majoritatea dintre ele fără să ştie acest lucru. „Este foarte neplăcut să vezi cum oamenii îţi cotrobăie prin viaţa personală“, a spus actriţa Jennifer Lawrence, într-un mesaj pe Twitter.

Un reprezentant al actriţei a confirmat, pentru „Huffington Post“, că imaginile furate de pe iCloud sunt autentice, în timp ce reprezentantul Arianei Grande a negat acest lucru. „Aceasta este o încălcare flagrantă a vieţii private. Autorităţile au fost contactate, vom urmări în justiţie orice persoană care postează fotografiile furate“, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei Jennifer Lawrence. În prezent, Departamentul de Poliţie din Los Angeles nu este la curent cu această problemă, iar FBI nu a putut confirma autenticitatea unui asemenea atac virtual. Apple, compania care deţine aplicaţia iCloud, nu a oferit o declaraţie cu privire la incident. iCloud este un serviciu al Apple care permite utilizatorilor de telefoane mobile iPhone să îşi sincronizeze şi să-şi salveze date pe mai multe dispozitive, informaţiile fiind stocate la distanţă, pe servere, accesibile online.

„Pentru voi cei care priviţi la acele poze pe care eu şi soţul meu le-am făcut cu ani în urmă în intimitatea casei noastre, sper că vă simţiţi mândri de voi“ , a scris pe Twitter actriţa de filme horror Mary Elizabeth Winstead, una dintre victimele atacului cibernetic care a confirmat că pozele sunt reale. Ea şi-a exprimat simpatia faţă de alte vedete ale căror conturi au fost sparte, notând pe acelaşi site de microblogging: „Ştiind că aceste poze au fost şterse cu mult timp în urmă, îmi pot imagina doar efortul înfiorător care a stat la baza acestei operaţiuni. Compătimire tuturor celor care au avut conturile sparte“.

Hackerul a anunţat că acceptă plata prin Paypal pentru un clip video în care Lawrence este în mijlocul unui act sexual. „Ştiu că nimeni nu mă va crede, dar am un scurt film cu (n.r. - Jennifer) Lawrence. Este mult prea scurt, puţin peste două minute, dar măcăr puteţi să îi vedeţi sânii. Oricum, dacă cineva îl vrea să îmi spună ca să îl pot încărca anonim (nu vreau să am FBI-ul pe cap şi voi nu vreţi să ştiţi cum am făcut rost de acest clip)“, a scris acesta. Hackerul pretinde că are mult mai multe poze şi clipuri video pe care s-a angajat să le posteze pe mai multe site-uri în schimbul unor sume de bani.

Pe lângă Lawrence sau Upton, în lista hackerului se mai află nume precum: Lea Michele, Kirsten Dunst, Hillary Duff, Selena Gomez, Avril Lavigne, Amber Heard, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Hope Solo, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Kate Bosworth, Keke Palmer, Kim Kardashian, Rihanna şi Vanessa Hudgens.

Actorul de stand-up comedy Seth Rogan a criticat acţiunea hackerului pe Twitter, scriind: „A posta poze furate de pe telefonul mobil nu diferă cu nimic faţă de vânzarea unor mărfuri furate. Evident, nu compar femeile cu o marfă. Vorbesc din punct de vedere legal, repostarea unor poze furate nu ar trebui să fie tolerată“, a scris acesta.

„Nobody understands the cloud“ este o replică celebră din filmul „Sex Tape“. El şi ea se filmează în timp ce fac sex, filmul ajunge în iCloud de pe iPad şi apoi pe Internet. Parţial, filmul a devenit realitate, iar pozele nud cu Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Kate Upton şi alte femei celebre au ajuns online. Cum s-a întâmplat asta şi cum de iCloud a fost atât de uşor de spart?

Contul de iCloud al actriței Jennifer Lawrence a fost spart de un hacker FOTO imgur

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...