Grupul Song revine, după 20 de ani de absență, cu un concert la Sala Radio

Grupul Song revine, după 20 de ani de absență, cu un concert special de Crăciun, ce va avea loc sâmbătă la Sala Radio, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

Song a fost, între 1974 și 1993, prin sunetul său diferit, prin repertoriul său extrem de variat, chiar exotic, un grup ce ieșea din tipar prin verva și cu care membrii săi cântau și se mișcau pe scenă. Acum, numărul membrilor activi depășește 40, iar în ultimul an au fost cooptați și coriști mai tineri.

Evenimentul de sâmbătă, organizat de Radio România în colaborare cu Asociația Song, este o continuare a unei tradiții anuale din perioada 1974-1993, când pe 15 decembrie (ziua de naștere a fondatorului și dirijorului grupului Song, Ioan Luchian Mihalea) corul propunea publicului un concert special înainte de Crăciun, ca o încununare a unui an întreg de repetiții și concerte. În cei 20 de ani în care grupul nu a mai activat oficial, o parte dintre membrii săi au continuat să se revadă pe 15 decembrie, să cânte și să-și amintească de pasiunea lor comună pentru muzică.

Astfel, anul acesta, sub îndrumarea dirijorului Daniel Jinga, grupul Song reia tradiția concertului de sărbători. La finalul concertului vor urca pe scenă toți foștii membri Song aflați în sală și, împreună, vor cânta câteva dintre cele mai reprezentative piese ale corului.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

AGERPRES

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata