HOROSCOP 2015

HOROSCOP 2015

BERBEC   Uranus rămâne tot anul în zodia ta. De pe 27 iulie şi până de Crăciun, este retrograd. Ouch! În 2015 ai foarte mult de lucru. Este un an plin de efort, poate şi de realizări. Adică ai şi bucuriile, dar şi grijile şi necazurile respective. Un an cu ceva oportunităţi, cu prilejuri de afirmare în meserie sau profesie, între cei din jurul tău şi în dragoste. Sunt posibile schimbări ale locului de muncă. Sănătatea este binişor aspectată, mai ales dacă îţi rezolvi problemele metabolice şi durerile suspecte de cap. Trebuie să-ţi supraveghezi greutatea corporală şi să mai pui frâu fumatului. Ba, la un moment dat Mercur intră în staţie, apoi o ia retrograd pe arătură, de nu se mai înţelege nimeni cu berbecii şi mai ales cu berbecuţele care uită totul, asta în general, mai ales în a doua parte a anului. Banii sunt aşa-şi-aşa aspectaţi în prima parte a anului, vacanţa va fi un prilej de cheltuieli mari, dar, atenţie, în al doilea segment al lui 2015 veniturile tale nu vor fi mai consistente. Dragostea este la indicativul bine, aşa că trebuie să profiţi de favorurile stelelor. Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise în 2015.

 TAUR  2015 este, pentru zodia Taurului, un an al surprizelor. Majoritatea plăcute, din fericire. Realizări mai acceptabile în prima parte a anului. Apoi, resursele se termină ca prin farmec, preţurile te strâng de gât şi gata cu proiectele, investiţiile şi afacerile! Deci, a doua parte a anului este chiar... o surpriză! În 2015 trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia, furia şi invidia. Anul 2015 este haotic, anarhic şi răutăcios pentru zodia ta. Trebuie să supravieţuieşti, că de dezvoltare şi progres nici nu poate fi vorba. Sănătatea este bunicică, adică nu o să mori cu zile, decât dacă te încredinţezi sistemului medical din poetica noastră ţară. Atenţie la gât mai ales în sezonul rece, care în mod tradiţional dă boli acute şi cronice nativilor din zodia Taurului, iar doamnele cu experienţă să vadă ce le mai face tiroida. Răspunsul este: face rău! Dragostea este binişor aspectată, mai ales în a doua parte a anului, cu un maxim pe vacanţa de iarnă. La sfârşitul anului 2015 vei constata cu mândrie că ai… supravieţuit!

 GEMENI   Anului 2015 îţi amplifică superficialitatea. Asta înseamnă veselie şi lipsă de griji. Te simţi chiar bine în 2015 şi asta pentru că nu faci niciun efort. Nu te mai zbate inutil, că mai rău faci. Aşteaptă momentul când îţi poţi fructifica tupeul şi gura mare şi totul va fi numai în favoarea ta. În lumea asta decadentă şi lipsită de valori trebuie doar să străluceşti! Banii sunt bine aspectaţi, o să întâlneşti persoane binevoitoare, sau chiar mai aiurite decât eşti tu, care te vor ajuta în profesie sau meserie. Dacă studiezi, anul 2015 este chiar favorabil pentru examene sau burse, o poţi lua înaintea multora mai bine pregătiţi decât eşti tu! Sănătatea este aşa-şi-aşa în sensul că trebuie să ai o viaţă mai ordonată, să dormi mai mult, dar să faci şi ceva mişcare. Atenţie la plămâni şi la braţe – tradiţional de natura zodiei Gemenilor! Dragostea este bine aspectată în 2015. Eşti ca argintul viu şi energia, vitalitatea şi optimismul tău obraznic atrag ca un magnet masculi arătoşi şi femele fabuloase, după dorinţă, sex, putinţă şi orientare sexuală. 

 RAC   În anul 2015 eşti condamnat la muncă silnică. Adică pretenţiile tale cresc odată cu rata inflaţiei şi cu preţurile, care în România numai cresc. Ai nevoie din ce în ce mai mulţi bani şi nu te duce capul decât să munceşti mai mult. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Ai dorinţe cât cuprinde, dar portofelul ca un fotomodel. Adică - nud!  Anul 2015 îţi va oferi câteva prilejuri să faci bănuţi (nu bani, aia îi fac politicienii). Nu curge, da’ pică!  Sănătatea este bunicică, dar atenţie la glande şi la stomac, la incidente şi accidente. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, de foame nu o să mori. Dar, totuşi o să cumperi ceea ce îţi place şi o să pleci şi în excursii.  Dragostea este favorizată de stele, pentru că ceva trebuie să te bucure în mai dificilul an 2015. Familia este, de asemenea, sub o stea buna. Răcuţele sunt necruţătoare în Anul Caprei. Pe cine prind în cleşti, acela nu mai are scăpare!

 LEUL  Ar trebui, fiind o zodie de foc, să o duci bine în 2015. Cine te-a minţit? O duci mai bineîn comparaţie cu celelalte zodii, care sunt cam lovite de soartă! Oricum, prezenţa lui Jupiter, cât stă în zodie, te avantajează. Prietenii te vor ajuta, însă, fără explicaţii şi multe discuţii. Restul junglei nu are nici o milă pentru tine. Eşti vulnerabil şi toţi o să îşi facă un titlu de glorie să te lovească mişeleşte, dar nici tu nu o să stai cu colţii în grevă.  Ai timp şi pentru dragoste şi pentru carieră pentru că ai o viteză de meteor. Ai viteză pentru că te fugăreşte toată jungla, de parcă ai fi un amărât de iepuraş, nu ditamai leul. Verifică-ţi tensiunea, chiar dacă ai 20 de ani! Sau tocmai de aceea, pentru că o stare de sănătate bună trebuie menţinută. Dragostea este binişor aspectată, mai ales în prima jumătate a anului, cu un vârf, cum altfel, în sezonul cald. Leoaicele în 2015 sunt doamne în living-room, bucătărese în bucătărie şi amante în dormitor. Totul este să nu confunde camerele!

 FECIOARĂ  Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili în anul 2015. Aspecte favorabile în special pentru cei (cele) implicaţi în educaţie sau sănătate. Atenţie la relaţiile de familie, sau la comunicarea cu prietenii – se poate declanşeaza o criză care poate sfârşi prost.  O nouă etapă de viaţă poate începe in a doua jumatate a anului 2015. Încearcă să-ti creezi propriul univers, mai bun şi mai moral decât ceea ce te înconjoară. Ai nevoie de o nouă perspectivă spirituală. Sanatatea este mediocra – poate si unde te-ai cam ingraşat in ultimul timp. Poţi reuşi în activităţi legate de de arta detaliului în activităţi care oferă servicii altora.  Ai mai mult noroc ca de obicei, în anul 2015. Sănătatea este bine configurată, dar nu toţi din zodie pot fi sănătoşi un an întreg, nu?! Atenţie la abdomen şi viscere.  Banii sunt bine aspectaţi, mai ales în prima parte a anului, apoi intri şi tu în criză financiară, parţială, din fericire! Dragostea este, de asemena, în aspecte favorabile, mai ales dacă nu mai eşti exagerat de exigentă.

 BALANŢĂ   Anul 2015 înregistrează un maximum de activitate (şi realizări) al vieţii tale. Din cauza efortului eşti obosit şi enervat mai tot timpul. Cauta relaxarea în mijlocul naturii. Trupul iti cere aer curat şi mâncare sănătoasă, iar spiritul te îndeamnă să ieşi din viaţa mizerabilă care se desfăşoră în jurul tau. Minciuna, lichelismul, rapacitatea, decăderea spirituală, violenţa şi prostia sunt tot atâtea motive care te îndeamnă să-ti schimbi viaţa si să paraseşti mediul actual, atât de poluat material şi spiritual.  Esti tentată să pleci din ţară,  eveniment care poate să-ti schimbe viaţa. Dupa cum se vede, prima jumatate a lui 2015 este sub semnul schimbarilor importante.  Mici sau mai mari probleme cu sănătatea în special din cauza viscerelor şi glandelor. O veste bună urmată de o pierdere importantă. Atenţie la cumpărăturile startegice: case, maşini, terenuri.  Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a anului şi  binişor după vacanţa de vară.  Sănătatea este bună în tot timpul anului cu fluctuaţii la schimbarea anotimpului.

 SCORPION  Nu s-ar putea spune ca astrele favorizează în mod deosebit pe nativii din Scorpion în prima jumatate a anului 2015. Insa, s-ar putea spune că anumiţi nativi (sau naivi!) vor trăi chiar evenimente neplăcute. Nu trebuie să aştepti nimic bun din partea celorlalţi, trebuie să te descurci singur. Ultima parte a anului 2015 iti aduce un necaz cu autorităţile. Proiectele începute în această perioadă, însă, vor aduce rezultate excelente. Mici probleme cu sănătatea, din genul cronic, atentie la alimentatie şi la... băutură! Nu te lăsa tentată de cumpărături extravagante. Sănătatea este bine aspectată, dar atenţie la confortul şi protecţia organelor sexuale. În anul 2015, legenda despre performanţele sexuale ale Scorpioancelor şi ale Scorpionilor va rămâne doar o legendă. Cu probleme peste probleme şi cu bani puţini cui îi arde de... Banii sunt favorizaţi în prima parte a anului, în special – sunt puţini dar ... există. Dragostea este, cum altfel, bine aspectată. Carisma şi fatalismul propriu zodiei te ajută mult în rezolvarea unor situaţii în tot anul 2015.

 SĂGETĂTOR   Anul 2015 este un adevărat caleidoscop pentru zodia Săgetătorului. Multe trăiri, multe evenimente, călătorii şi realizări notabile. Zodia este avantajată în prima jumatate a anului 2015. Prima parte a perioadei iti aduce un dar neaşteptat sub forma unui nou loc de muncă, a unei burse sau a unei reorientări profesionale. Ceea ce este de bine, schimbi locul, schimbi norocul! Proiectele începute în a doua parte a anului 2015, cu un Jupiter bine aspectat, vor aduce rezultate excelente. Mai multe relizări notabile, mai ales în a doua parte a anului. Emoţional o să treci printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a visurilor şi a dorinţelor tale. Sănătatea este mediocră în prima parte a anului, în sezonul rece, dar mai bună în a doua. Totuşi, ultimile luni ale lui 2015, perioada sezonului rece, nu-ti sunt foarte prielnice sub aspectul sanatatii.  Banii sunt bine aspectaţi la începutul şi la sfârşitul anului. Dragostea este invers proporţională cu banii – ai câteva ocazii să-ţi găseşti sufletul-pereche şi mai multe prilejuri pentru scurte aventuri inconsistente.

 CAPRICORN  Prima jumatate a anului îţi aduce câtva întâlniri interesante în spaţii neconvenţionale. Ca să-ţi satisfaci nevoia de tandreţe probabil că va trebui să adopţi o pisicuţă sau un căţeluş de companie. Animalele nu mint, nu înşeală şi nu trădează lăsându-te cu sufletul pustiu. Atenţie, însă, un animăluţ de companie devine un necuvântător membru al familiei! 2015 este o periodă favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Vara este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurajată de micile nerealizări sau de întîrzierea finalizării unor proiecte. Banii sunt favorizaţi de stele, dar nu trebuie să împrumutaţi sau să daţi sume cu împrumut – evită investiţiile şi cumpărăturile capitale, foarte importante. Sănătatea este OK, atenţie la genuchi şi la căzături şi totul o să fie suportabil în 2015. Dragostea este mediocru aspectată, mai ales în a doua parte a  anului, după vacanţa de vară. Capricornii fac un joc atât de greoi şi complicat atât în profesie, afaceri etc. cât şi în dragoste că nimeni nu mai înţelege nimic... Simplu, mon cher, simplu!

 VĂRSĂTOR   În prima jumatate a anului 2015 simţi că dispui de o mare energie, de influenţa fastă a Cosmosului.  Vrei să faci ceva important, să ieşi din cenuşiul cotidian, să te simţi şi tu importantă, sau curajos şi drept. Stelele îţi vor îndeplini dorinţa. Uită-te în jur – sunt nenumărate prilejuri de afirmare, atât în meserie sau profesie, dar şi în anturaj şi în dragoste. Tot anul 2015 trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor şi familiei o dâră de entuziasm şi optimism. Amestecate, după năravul tau, cu mici cantităţi de ironie şi cinism, aşa, pentru gust. Nu lăsa să îţi scape o oportunitate în jurul solstiţiului de vară – stelele nu spun exact dacă este vorba, de o slujbă în străinătate, de un pont, sau de marea dragoste... de anul acesta. Sănătatea este mediocru aspectată în prima parte a anului, dar mai bunicică în a doua. Banii chiar dacă sunt suficienţi nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Dragostea sau sexul, după preferinţă, sunt bine aspectate în 2015. Trebuie, ca toata lumea, sa renunti laaberatiile logice si sa dai curs liber utopiilor rezonabile.

 PEŞTI   În 2015 încearcă să navighezi “între două ape”. Relaxează-te şi încearcă să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu iţi multumeste. Primele luni ale anului 2015 constitue o perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O perioadă bună nu va fi urmată de una nu tot aşa de bună. Munceşti mult şi ai rezultate mediocre.  Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema trenează tot anul şi nu-şi găseşte o rezolvare consistentă. Cam în vară, pe la mijlocul lui 2015, îţi dai seama că nu poţi trăi din amintiri şi ca veşnicele tale comparaţii nu-ţi fac decât rău. Sănătatea este mediocru aspectată în 2015, atenţie la bolile cronice. În a doua parte a anului, atentie la picioare şi la pedichiură.   Banii sunt aşa-şi-aşa – mai mulţi par să vină toamna. De asemenea, banii se ilustreaza prin amânari succesive...  Dragostea este bine aspectată, mai ales dacă renunţi la perfecţionismul tău păgubos.

t

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga