Horoscop 12-14 septembrie

Horoscop 12-14 septembrie

VINERI

Berbec

Dorinţa de a deţine foarte multă putere de decizie rămâne actuală, la fel ca şi numeroasele conflicte cu cei pe care doar tu îi consideri subalterni. Nu există nici şanse de promovare, nici de deschidere a unor noi activităţi. Visele îţi sunt distruse.

Taur

Ai speranţe mari, care însă vor fi destrămate, dacă nu ţii cont de indicaţiile unei femei cu multă experienţă. După-amiază, nicio şansă, nicio propunere, în schimb acţionează în forţă tendinţa de a apela la afaceri ilicite, cu parteneri nesiguri.

Gemeni

Îţi ascunzi cu grijă planurile şi nu comunici nimănui că eşti decis să faci apel la orice mijloace pentru a provoca o schimbare profesională perfectă doar pentru tine. Sunt avantajaţi cei care au afaceri proprii ori lucrează
în comerţul exterior. 

Rac

Mai puţin sensibil la critici, dar la fel de visător, renunţi la schimbări, doar pentru că partenerii te susţin financiar, după ce ţi-ai cheltuit pentru ei toate fondurile cu generozitate. După-amiază, dorinţa ta de afirmare e criticată şi de prieteni.

Leu

Dezamăgit, tensionat şi stresat, preferi ca măcar cariera să reprezinte un punct de stabilitate şi nici nu concepi ca acum să mai faci vreo schimbare, oricât de benefică ar părea la prima vedere. Te afectează însă lipsa de maleabilitate a colegilor.

Fecioară

Dacă nu ai făcut-o până acum, vei renunţa la parteneri, cu riscul de a suporta singur toate contractele anulate. Şomerii nu au nicio şansă să se angajeze nici măcar provizoriu, iar cei care au afaceri stabile vor prefera să se odihnească toată ziua.

Balanţă

Schimbările cele mai importante vor avea loc în activitatea celor care sunt patroni, pentru că îşi vor schimba partenerii. Ceilalţi acceptă orice şi muncesc din greu în activităţi brute. Apar pentru toţi mari probleme, care cer decizii foarte rapide.

Scorpion

Toţi sunt stresaţi de schimbările ce sunt impuse de şefii mai mari! Se încheie o etapă prin renunţarea la cea mai mare parte din activităţile de până acum, avându-se în vedere dezvoltarea unor specializări. Dezavantajaţi sunt îndeosebi exportatorii. 

Săgetător

Ceea ce ai visat de atât timp în sfârşit prinde viaţă! Descoperi însă că nu ai parteneri potriviţi. Cei mai avantajaţi sunt comercianţii şi cei care colaborează cu aviaţia. După-amiază, nivelul cheltuielilor depăşeşte cu mult fondurile de care dispui.

Capricorn

Nici măcar cadourile nu pot acoperi întreaga valoare a „investiţiilor“ făcute fără a te sfătui cu nimeni apropiat. Asculţi părerile tuturor celor din anturaj şi consideri că ai găsit specialiştii potriviţi pentru a te scoate din marasmul financiar.

Vărsător

Faci împrumuturi pe baza unor sume care nu se ştie când vor apărea. Intervenţiile prietenilor îţi dau coşmaruri şi nu mai eşti în stare să le contracarezi. Nu este bine să te bazezi pe şanse! Seara, norocul pare inexistent, familia nu te mai susţine…

Peşti

Colegii profită de imposibilitatea de a-ţi face un plan bugetar coerent. Intuiţia este singura ce te mai poate ajuta! Pui în practică noi activităţi, semnezi contracte, îţi extinzi aria de activitate profesională şi implicit vor apărea câştiguri mari.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Persoana iubită este prosperă şi îţi susţine toate dorinţele, în afara actelor altruiste exagerate. Unii nativi pleacă în provincie sau în străinătate să participe la o „nuntă“, alţii încep să aibă tot felul de probleme. Rude extrem de recalcitrante.

Taur

Vei face cheltuieli mai mari, care, chiar dacă pot fi justificate ca „investiţii“ necesare, te lasă pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este obligatoriu să faci deplasări ca până acum şi te poţi concentra şi asupra „activităţilor“ familiale.

Gemeni

Nu sunt excluse nici măcar azi aventurile erotice! Ai impresia că există mulţi adversari printre rudele apropiate şi nu te înşeli foarte tare. Sunt cu siguranţă avantajaţi studenţii, elevii şi unii patroni, care au primit invitaţii din străinătate.

Rac

Invidia prietenilor, chiar dacă nu este justificată, îi împinge să te bârfească şi să te critice continuu. Îţi demonstrezi din plin creativitatea, iar din punct de vedere sentimental nimeni nu-ţi poate reproşa ceva. Petrecere plăcută ori drum lung!

Leu

Pui la cale călătorii de plăcere sau măcar plănuieşti cum să-ţi petreci viitorul weekend, în mare parte din cauza stresului provocat de neînţelegerile cu actualii colegi. Partenerii sunt incomozi şi se cred capabili să-ţi dea sfaturi
la tine acasă.

Fecioară

Înregistrezi cu plăcere schimbarea în bine a partenerului de cuplu, care încă este foarte certăreţ, dar se vede clar că te iubeşte. Celibatarii primesc cereri în căsătorie promiţătoare, însă familia lor încă mai are multe nemulţumiri şi pretenţii.

Balanţă

Pentru nativii care au depăşit 60 de ani, starea de sănătate este instabilă. Din punct de vedere sentimental, înregistrezi noi şanse care se vor reflecta şi în viaţa de familie. Cei tineri refuză toate avansurile amoroase şi se dedică petrecerilor!

Scorpion

Familiştii se sfătuiesc cu partenerul de viaţă şi iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor şi prietenilor, care nu sunt încântaţi de pretendentul prezentat. Toţi nativii sunt mai cocheţi şi un pic mai frivoli!

Săgetător

Mai tandru, dar şi foarte creativ şi extrem de senzual, atragi privirile şi nu poţi scăpa de admiratori. Celibatarii primesc propuneri serioase de la nativi născuţi în alte localităţi sau ţări, însă pentru moment nu sunt dispuşi să renunţe la carieră.

Capricorn

Aproape toţi nativii vor să se afirme şi să călătorească fără obligaţii ori contracte sentimentale. Persoana iubită pare foarte nemulţumită şi insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relaţia mai repede. Vei fi nevoit să accepţi o schimbare.

Vărsător

Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei şi te-ai săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să te manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate casnică ori de neînţelegerile din familie. Nu mai ai nici bani suficienţi.

Peşti

Eşti un campion financiar încă recunoscut, dar nu ai suficient timp liber pentru a te bucura de avantajele acestei situaţii. După-amiază, faci multe drumuri, unele chiar foarte obositoare, ori ai responsabilităţi familiale din ce în ce mai mari.

DUMINICĂ

Berbec

Exuberanţa şi pofta de viaţă te fac un companion foarte dorit şi acceptat de toată lumea. Partenerul de viaţă este singurul cârcotaş. Nemulţumirile persoanei iubite ţi se par exagerate, mai ales că a fost de acord cu schimbările pe care le-ai făcut.

Taur

Posibilitatea de a face o călătorie lungă în provincie te atrage, numai că apar şi obligaţii neplăcute de care nu ai cum să scapi. Este necesar să-ţi păstrezi calmul atunci când persoana iubită îţi spune că are alte „planuri“
de viitor decât tine.

Gemeni

Îţi arăţi tenacitatea într-o singură direcţie şi eşti lăudat prima oară pentru rezistenţă. Atragi intenţionat atenţia asupra calităţilor tale. Nu eşti împotriva schimbărilor, doar că ţi se cere să acţionezi fără un grafic stabilit prealabil.

Rac

Reuşită „profesională“ prin dotări de ultimă generaţie ori în activităţi legate de bucătărie. Tendinţă de avariţie, de edificare a unor fonduri bancare. Toţi amicii vor refuza să se implice în activităţile pe care ai de gând să le începi cât mai repede.

Leu

Degeaba doreşti să-i înveţi pe toţi cei dragi să se apere de duşmăniile care apar în jurul lor precum ciupercile după ploaie. Nici tu nu eşti un bun diplomat! Laşi impresia că suferi din cauza celor cu care convieţuieşti, însă realitatea este totuşi alta.

Fecioară

Colaborare familială impusă de unele rude. Partener de cuplu prosper care îţi cere să colaborezi ca să obţii îmbunătăţirea situaţiei financiare. Reproşurile la care nu renunţi pot fi de-a dreptul jignitoare pentru prieteni ori colaboratorii mai vechi.

Balanţă

Muncă susţinută şi posibilă „promovare“ casnică, în cazul în care accepţi să pui în practică toate indicaţiile persoanei iubite. Relaţiile cu prietenii de o viaţă se pot tensiona din cauza unor pierderi pricinuite de un „contract“ semnat doar de tine.

Scorpion

Mare atenţie la eforturile pe care le faci dimineaţă! Nimeni din anturaj nu vede cât eşti de obosit, iar tu crezi că eşti indestructibil. Toate speranţele tale depăşesc cu mult realizările financiare din ultima perioadă. Seara, partener nemulţumit!

Săgetător

Conformaţia sportivă şi energia te împiedică să te opreşti când nu mai dispui de resurse vitale şi eşti în pericol să clachezi. Chiar dacă familia răspunde afirmativ cererilor tale, doreşti şi ca toţi cei dragi să accepte fără comentarii persoana iubită.

Capricorn

Apar multe prietenii şi o disponibilitate bună de a-i înţelege pe cei din anturaj. Ai o mare influenţă asupra colegilor, de care însă nu te foloseşti. Nu este exclus să primeşti obiecte valoroase mai deosebite. Melancolia ta este criticată de anturaj.

Vărsător

Afirmare familială mult dorită, dar şi situaţii ce implică rănirea orgoliului. Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu sunt aducătoare de satisfacţie. Este necesar să-ţi temperezi emoţiile şi să participi activ la întâlnirea programată de prieteni.

Peşti

Relaţiile cu persoana iubită rămân dure, deşi faci orice este posibil pentru a o îmbuna. Regreţi cuvintele critice şi momentele de irascibilitate. Seara, îţi concentrezi atenţia asupra vieţii de familie şi uiţi că le-ai făcut promisiuni prietenilor.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic