Horoscop de weekend 13-15 iunie

Horoscop de weekend 13-15 iunie

VINERI

Berbec

Ţi se impune de către parteneri (şi mai ales de către persoana iubită) să-ţi stabileşti priorităţile şi să dai mai multă atenţie domeniului profesional. După-amiază, relaţiile cu cei din jur pot deveni stresante. Nu te mai poţi concentra suficient!

Taur

Eşti decis să dai atenţie familiei şi membrilor acesteia, însă din nou trebuie să te ocupi de acte şi de o problemă legată de locuinţă. Toţi strigă că te ajută pentru ca apoi să dea bir cu fugiţii! Seara, definitivezi singur activităţile cotidiene.

Gemeni

Persoanele care te vizitează în cursul zilei nu te încurcă aşa cum te aştepţi, ci te încarcă de energie pozitivă şi te ajută să-ţi regăseşti inspiraţia. Ieşirea din rutină chiar se va dovedi salvatoare. Seara, o întâlnire amoroasă e din nou amânată.

Rac

Îţi face plăcere să participi la activităţile profesionale comune şi apreciezi echipa din care faci parte ca excepţională. Indiferent ce se întâmplă în jur, rămâi sobru. După-amiază, eşti prea obosit să faci faţă reproşurilor unei native stresate.

Leu

Dinamismul tău se manifestă îndeosebi prin activităţi care se răsfrâng negativ, mai ales asupra familiei şi persoanei iubite. Nu suporţi să fii contrazis. Dacă nu ai răbdare, vei fi „pedepsit“. Seara, ţi se cere acordul pentru plecarea în concediu.

Fecioară

Reuşeşti să rezolvi toate problemele financiare în timp record (este adevărat că nu de unul singur) şi să revii asupra planurilor de viitor, care includ şi o călătorie, o deplasare mai lungă. Aştepţi cu nerăbdare veşti de la o persoană importantă.

Balanţă

Este necesar să renunţi la o parte din activităţile ori din proiectele pe care deja le-ai demarat. Nu ştii pe care să o alegi şi apelezi la sfatul unei persoane lipsite total de pragmatism. Seara, pierzi, prin absenţă, evenimente familiale importante.

Scorpion

Eşti atât de ocupat de schimbările din domeniul profesional, încât nu ai cum să mai rezolvi problemele care apar în familie ori doar în locuinţă. Partenerul este deja depăşit cu totul de circumstanţe! Prietenii apropiaţi nu-ţi pot neutraliza iritarea.

Săgetător

Stabileşti de unul singur ce proiecte trebuie finalizate rapid şi ce proiecte ar putea fi abandonate. Deciziile vor crea un fel de panică atât în familie, cât şi în anturajul profesional. Persoanele din jur rămân totuşi deosebit de tandre.

Capricorn

Nu-i mai acoperi pe colegii care sunt lipsiţi de profesionalism şi iei atitudine de faţă cu toate persoanele implicate (adică prieteni). Ţi se reproşează că nu ai acţionat de la prima greşeală. Seara, afli că membrii tineri ai familiei plănuiesc să se mute.

Vărsător

Este de preferat să te concentrezi asupra rezolvării problemelor pe care le-ai tot amânat. Vei recupera imediat stima şi aprecierea şefilor, dar pe tine te interesează numai admiraţia unei anumite persoane. Accepţi din partea amicilor unele neajunsuri.

Peşti

Eşti sfătuit dimineaţă să renunţi pentru o perioadă la programul rigid pe care ţi l-ai impus singur, măcar pentru a nu-i molipsi pe colegi de „guturai“. Cu un ceai cald chiar nu rezolvi mare lucru! Febra te va marca întreaga zi şi poţi face greşeli.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Persoana iubită este prosperă şi îţi susţine toate dorinţele, în afara actelor altruiste prea exagerate. Unii pleacă în provincie şi în străinătate să participe la o nuntă, alţii încep să aibă tot felul de probleme familiale. Prieteni recalcitranţi.

Taur

Vei face cheltuieli mult mai mari, care, chiar dacă pot fi justificate ca investiţii necesare, te lasă pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este necesar să faci deplasări ca până acum şi te poţi concentra asupra tuturor activităţilor demarate.

Gemeni

Nu sunt excluse nici astăzi aventurile erotice. Ai impresia că există numeroşi adversari printre rudele prin alianţă şi nu te înşeli prea mult. Sunt cu siguranţă foarte avantajaţi doar studenţii, elevii şi patronii care au parteneri din străinătate.

Rac

Invidia amicilor, chiar dacă nu este justificată, îi împinge să te bârfească şi să te critice continuu. Îţi dovedeşti din plin creativitatea, iar din punct de vedere profesional nimeni nu îţi poate reproşa ceva. Anunţi salariul mărit ori un drum lung!

Leu

Pui la cale călătorii de plăcere şi măcar plănuieşti cum să-ţi petreci concediul, în mare parte din cauza stresului provocat de neînţelegerile cu actualii prieteni. Partenerii sunt incomozi şi se cred capabili să-ţi dea tot felul de sfaturi „utile“.

Fecioară

Înregistrezi cu deosebită plăcere schimbarea în bine a partenerului de cuplu, care încă este agresiv, dar se vede clar că te adoră. Celibatarii primesc cereri în căsătorie promiţătoare, însă familia pare că mai are multe nemulţumiri şi pretenţii.

Balanţă

Pentru nativii ce au depăşit 65 de ani, starea de sănătate e în continuare instabilă. Din punct de vedere profesional, ai înregistrat şanse care se vor reflecta direct în bugetul personal, dar anunţi şi familia. Cei tineri refuză avansurile amoroase.

Scorpion

Familiştii se sfătuiesc cu partenerul de viaţă şi iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor şi prietenilor care nu sunt încântaţi de pretendentul ales. Toţi nativii sunt mult mai cocheţi şi un pic prea frivoli!

Săgetător

Mai tandru, dar şi mai creativ şi foarte senzual, atragi privirile şi nu poţi scăpa de admiratori. Celibatarii primesc iar propuneri serioase de la nativi născuţi în alte localităţi şi ţări, însă pentru moment nu sunt dispuşi să renunţe la carieră.

Capricorn

Aproape toţi vor să se afirme şi să călătorească fără obligaţii ori contracte profesionale. Persoana iubită pare nemulţumită şi insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relaţia mai repede. Veţi fi nevoit să acceptaţi o schimbare foarte stresantă.

Vărsător

Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei şi te-ai săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să te manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate ori de neînţelegerile cu rudele prin alianţă. Nu ai nici bani suficienţi.

Peşti

Eşti campion financiar încă nerecunoscut, dar nu ai suficient timp liber pentru a te bucura de avantajele tale de acest fel. Faci şi multe drumuri inutile, unele chiar foarte obositoare, ori ai responsabilităţi familiale din ce în ce mai numeroase.

DUMINICĂ

Berbec

Situaţia financiară s-a îmbunătăţit simţitor şi ai curajul să faci investiţiile casnice la care visezi de mult timp. Eşti apreciat de familie mai mult decât până acum, dar vor continua să fie nemulţumite toate rudele apropiate pe care nu le-ai ajutat.

Taur

Activ, original, dar şi foarte tandru, faci cuceriri după cuceriri, afişând o inocenţă deosebit de atrăgătoare. Ai mai mulţi bani decât până acum şi ştii să-i chiverniseşti mai bine, dar pot apărea şi o serie de accidente casnice, doar din neatenţie.

Gemeni

Persoana iubită ar dori să nu mai aibă serviciu şi de aici pot apărea conflicte destul de importante după-amiază. Seara, relaţiile „parteneriale“ nu se îmbunătăţesc mai deloc, aşa că te consideri, în mod periculos, liber să faci tot ceea ce vrei.

Rac

Foarte energic, inspirat şi prea vorbăreţ, găseşti uşor soluţii pentru toate problemele, dar mai ales pentru cele de natură financiară. Vrei să reorganizezi tot, fie că este vorba de munca de zi cu zi, fie că dificultăţile se referă numai la familie.

Leu

Sensibilitatea este maximă şi nu ar fi de mirare să intri uşor în conflict cu rudele apropiate şi cu amicii. Despici firul în patru şi ajungi la concluzii în defavoarea anturajului. Drumurile îţi sunt blocate şi ai impresia că baţi iar pasul pe loc.

Fecioară

Cei mai mulţi nativi sunt tandri şi ar vrea să aibă mai mult timp liber. Sunt posibile poveşti frumoase de iubire, la drum. Ai discuţii doar în principiu lămuritoare cu persoana iubită şi cu prietenii ori colegii. Seara, iritarea devine permanentă.

Balanţă

Celibatarii fac pregătiri de nuntă care le devalizează bugetul, iar familiştii cheltuiesc şi ei cu diverse alte motive. Nu îţi este clar ce activitate casnică este mai importantă, eşti total indecis, dar te poţi baza pe amicii şi prietenele tale.

Scorpion

Clocoteşti de energie întreaga zi şi nu ai răbdare să finalizezi nimic din multitudinea de activităţi în care eşti implicat. Nerăbdarea ta se atenuează oarecum în relaţiile sentimentale, numai pentru faptul că persoana iubită este mai mult pe drumuri.

Săgetător

Celibatarii nu se gândesc decât la căsătorie, iar familiştii parcă nici nu sunt căsătoriţi (îşi văd partenerul prin dormitor cam prea rar). Nu ar exista probleme familiale pentru tine, dacă nu ar mocni un conflict permanent cu rudele prin alianţă.

Capricorn

Sfaturile continue cu care eşti bombardat nu fac decât să-ţi sensibilizeze orgoliul şi să menţină o tensiune contraproductivă cu toţi partenerii. După-amiază, ai senzaţia că eşti urmărit, chiar controlat, şi reacţionezi fără niciun pic de diplomaţie.

Vărsător

Starea de sănătate nu se îmbunătăţeşte peste noapte, aşa cum doreşti, însă măcar sectorul financiar a cunoscut deja un reviriment uimitor. Îţi cheltuieşti întreaga energie pentru casă şi cu persoana iubită, cu care porţi discuţii de toate felurile.

Peşti

Deplasările sunt contraindicate, din cauza preocupărilor multiple care te împiedică să te concentrezi suficient. Cei mai mulţi nativi trăiesc noi poveşti de iubire. Vei recupera cu brio „întârzierile“ casnice şi vei băga spaima în rudele apropiate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!