Horoscop de weekend 20-22 iunie

Horoscop de weekend 20-22 iunie

VINERI

Berbec

Nu eşti econom şi cheltuieşti iar până la ultimul bănuţ pentru cei dragi. După-amiază, te simţi ameninţat, urmărit şi criticat fără motiv. Este vorba doar de o sensibilitate trecătoare, care dispare definitiv la orele serii, când ajungi în familie.

Taur

Este necesar să te detaşezi de mesajele încărcate de invidie şi să fii mai prudent în ceea ce priveşte alimentaţia şi micile tale „vicii“. Ultimele trei ore ale programului de lucru sunt ambigue, presărate de reproşuri, dar şi de multe laude minore.

Gemeni

Nu trebuie să împrumuţi bani şi nu trebuie să accepţi cadouri care pot fi considerate mită! După-amiază, ţi se impune, din cauza geloziei, de către persoana iubită o anumită conduită morală exagerată. Seara, nelinişti ascunse şi nervozitate vizibilă.

Rac

Se va dovedi în această zi că „tăcerea este de aur“. După-amiază, nu este bine să-ţi faci cunoscute părerile despre cei din jur, deoarece tendinţa generală va fi interpretarea lor negativă. Starea de sănătate este când foarte bună, când cam bizară.

Leu

Ai idei geniale, dar nu găseşti niciun specialist care să le pună în practică fără a deveni periculoase din punct de vedere legal. La locul de muncă, există riscul apariţiei unor încurcături financiare majore. E bine să opreşti activităţile obositoare!

Fecioară

Nu sunt excluse sancţiunile date de un şef nedrept. La începutul zilei, activitatea este susţinută, iar rezultatele, excepţionale. Risipa de energie va duce însă la o stare de epuizare fizică accentuată şi la somnolenţă sancţionată de toţi colegii.

Balanţă

Pot apărea mici ghinioane, provocate de membrii tineri ai familiei. Nu arăţi niciun pic de înţelegere faţă de cei care greşesc. După-amiază, verifici cu atenţie „utilajele“ pe care le foloseşti, pentru a îndepărta orice pericol de accidentare.

Scorpion

Relaţiile familiale sunt convulsive, lipsite de tandreţe sau de milă. După-amiază, schimbări afective majore. La sfârşitul zilei, anulezi toate contractele neproductive şi semnezi altele, mult mai provocatoare şi mai bune din punct de vedere financiar.

Săgetător

Termini de strâns actele pentru un proces pe care îl consideri important, dar uiţi că există dovezi clare împotriva ta. La serviciu, încurcături noi. Seara, îţi iei revanşa într-o manieră originală, iar rudele se simt obligate să fie recunoscătoare.

Capricorn

Dai dovadă de o deosebită abilitate de a aplana conflictele prin metode foarte originale şi eşti rugat să acţionezi şi în alte zone de interes. Apare o conjunctură nedorită, dar faptul că eşti dispus să colaborezi cu toată familia atrage simpatie.

Vărsător

Rudele te ajută din nou, însă îţi cer unele garanţii solide. Nu ai probleme în a-ţi fermeca toţi colegii şi în a-i convinge să facă exact ceea ce doreşti. Mai mult, faci rost de o persoană specializată care să se ocupe cu succes de finanţe în viitor.

Peşti

Dimineaţă, eşti obligat să participi la o întâlnire cu oameni de afaceri. Te afli într-o situaţie delicată din care nu vei ieşi curând. Seara, reiei relaţiile amicale cu acele persoane pe care le-ai îndepărtat de tine şi le faci confidenţe din nou.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Celibatarii au conflicte cu părinţii şi se încăpăţânează să caute singuri pretendenţi potriviţi. Ai atât de multe lucruri de recuperat, încât preferi să accepţi fără comentarii indicaţiile amicilor tăi. Pentru toţi, sunt posibile disfuncţii tiroidiene.

Taur

Partenerul de cuplu şi familia nu au cum să te înţeleagă şi chiar pot apărea numeroase conflicte de durată. Dai multe sfaturi preţioase anturajului, dar vorbeşti mult şi destul de haotic. Nimeni însă nu îndrăzneşte să te „penalizeze“ când greşeşti.

Gemeni

Eşti îndrăgostit până peste cap, numai că nu doreşti să te căsătoreşti acum şi de aici pot apărea tot felul de neînţelegeri cu persoana iubită. Tensiunile continuă să apară din diverse motive, iar tu eşti din ce în ce mai surmenat. Drumuri prea multe.

Rac

Celibatarilor li se cere ultimativ să întemeieze o familie, iar nativii căsătoriţi se simt ca la puşcărie. Redescoperi ce înseamnă să ai datorii care depăşesc veniturile. Ai nevoie de o mică escapadă la rude, amici etc., care ţi-ar oferi detaşare.

Leu

Sunt posibile pagube, dar ai ocazia să vezi câţi protectori apar şi nu sunt puţini la număr. Nativii tineri au noi aventuri secrete şi doresc puţină intimitate. Poate din cauza oboselii, poate de plictiseală, te laşi din nou cuprins de pasivitate.

Fecioară

Recunoşti faţă de prietenii tăi că toleranţa faţă de partener, pe care ţi-ai impus-o în urma sfaturilor lor, a fost benefică. Seara, te decizi să adopţi un regim de viaţă cumpătat, fiind convins că îi vei influenţa şi pe ceilalţi membri ai familiei.

Balanţă

Deplasările sunt contraindicate, din cauza preocupărilor multiple care te împiedică să te concentrezi suficient. Cei mai mulţi nativi trăiesc noi poveşti de iubire. Vei recupera cu brio „întârzierile“ casnice şi vei băga spaima în rudele apropiate.

Scorpion

Devii mai sărac, din cauza unei mari investiţii, care acum se va dovedi total nefolositoare. Prietenii te ocolesc toţi, eşti dezamăgit şi doreşti să te răzbuni, dar nu ştii pe cine. De vină sunt poate şi decepţiile sentimentale din ultima perioadă.

Săgetător

Schimbările familiale îţi dau dureri de cap, pe care cicăleala rudelor le accentuează. Ţi se atrage atenţia de către amicii experimentaţi că de această dată greşeşti. Mai mult decât atât, eşti direct interesat de finalizarea multor activităţi casnice.

Capricorn

Prea sensibil, dacă îţi sunt criticate activităţile, afirmaţiile şi partenerul de cuplu, ai reacţii exagerate. Dai senzaţia că obiectivele pe care ţi le-ai propus te depăşesc. S-ar putea să iasă scântei, dacă nu accepţi intervenţiile mediatorilor.

Vărsător

Familia te aprobă întru totul şi te încurajează să accepţi postul de şef care ţi se oferă de către un nou partener. Conflictele cu rudele durează, pentru că le faci observaţii tuturor. Cheltuieşti mult timp pentru alţii şi uiţi de nevoile personale.

Peşti

Impulsivitatea şi imprudenţa ta sunt maxime. Este necesar să fii atent pentru a evita eventuale accidente. Cei care au copii devin seara, pe neaşteptate, mult mai îngăduitori. Ţi se cere să fii foarte calm în situaţii care depăşesc răbdarea oricui.

DUMINICĂ

Berbec

Primeşti cu întârziere un răspuns la propunerile pe care le-ai prezentat unor membri ai familiei tale. Orice ai face în această perioadă eşti apărat parcă de o forţă superioară, de noroc. Va trebui să pleci iar la munte sau în alt loc, departe de casă.

Taur

Ai multe aranjamente de făcut, iar necesitatea de a-i convinge pe ceilalţi te enervează. Deplasările în străinătate sunt contraindicate, deoarece contractele vor fi amânate. Eşti forţat de împrejurări să alegi între două situaţii la fel de riscante.

Gemeni

Munceşti mult şi eşti cooptat într-o serie de activităţi casnice. Poate reapărea şi o alergie mai veche sau o răceală pentru care va trebui să iei multe medicamente. Găseşti cea mai bună metodă de a inspira persoanei iubite sentimente de posesie.

Rac

Te cerţi cu toată lumea, ai chiar impresia că nimeni nu te mai înţelege şi provoci intenţionat rău anturajului. Ţi-ai dorit atât de mult să ai amici de nădejde, încât faci greşeala să te asociezi cu prima persoană care îţi face o astfel de propunere.

Leu

Cu toate că vei munci mult, te cerţi atât cu rudele, cât şi cu persoana iubită. Sunt contraindicate excesele alimentare, din cauza intoxicaţiilor la care eşti predispus. Nu poţi finaliza mai nimic, din pricina unor piedici aparent fără importanţă.

Fecioară

Intri în conflict cu femeile tinere din anturaj, care se simt marginalizate. Este foarte posibil să renunţi la a mai primi musafiri, pentru că ai un buget mic. Ar fi de preferat să-ţi acorzi câteva momente de răgaz la sfârşitul „programului“ casnic.

Balanţă

Eşti mai puţin tensionat din cauza vitalităţii în scădere, dar rămâi agresiv cu rudele de sex opus. După-amiază,
faci o vizită unei prietene dragi şi te relaxezi. Seara, este bine să profiţi de harul pe care îl ai de a convinge pe oricine de orice.

Scorpion

Te loveşti de intrigile rudelor influente, pe care le credeai prietene şi parcă norocul îţi stă împotrivă. Neînţelegerile care apar se dovedesc până la urmă adevărate binefaceri. Depăşeşti cu succes dificultăţile de până acum. Ai ajutoare de nădejde.

Săgetător

Renunţi la unele relaţii de familie ce te dezavantajează. Te plictiseşti şi este posibil să apelezi la prieteni pentru a te relaxa cât de cât şi pentru a-ţi recăpăta cumva încrederea. Pentru moment, consideri că nu mai ai cine ştie ce probleme grave.

Capricorn

Cei mai mulţi celibatari se decid să se căsătorească şi nimeni nu va reuşi să-i convingă să se răzgândească. Vei face tot felul de drumuri la care visezi de mult timp. Persoana iubită nu te ajută aşa cum a promis. Te poţi baza în schimb pe prieteni.

Vărsător

Eşti mai puţin tolerant cu cei din jur. Primeşti veşti de la rudele pe care nu le simpatizezi, dar de care ai nevoie. Certurile cu persoana iubită sunt la ordinea zilei. Descoperi că s-a deplasat iar centrul preocupărilor spre alt tip de activităţi.

Peşti

Persoana iubită nu prea îţi aprobă ambiţia, copiii îţi simt lipsa, dar rudele te respectă. Şanse de „afirmare“, pentru că ai ocazia să soluţionezi probleme importante. Trăieşti din plin evenimentele ce se declanşează la apariţia unei persoane influente.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro