HOROSCOP: descoperă ce mașină trebuie să ai în funcție de zodia ta

HOROSCOP: descoperă ce mașină trebuie să ai în funcție de zodia ta

Te tot gândești de ceva vreme să înlocuiești transportul în comun sau mersul pe jos? Ai început deja să faci economii pentru a-ți putea achiziționa o mașină, însă nu te-ai decis exact asupra modelului? Citește următorul articol oferit de YVE.ro și descoperă care este mașina care ți se potrivește, în funcție de caracteristicile zodiei tale.

Berbec

Dacă ești născută sub acest semn zodiacal, se pare că îți place foarte mult viteza. De aceea, ai nevoie de o mașină care să îți permită să experimentezi acest lucru în siguranță. Poți opta, așadar, pentru un Audi, de exemplu. În plus, culoarea care ți se potrivește cel mai bine este roșu.

Taur

Nici tu nu spui nu, atunci când vine vorba de viteză. Îți place să demonstrezi mereu că ești mai presus decât ceilalți, însă nu pierzi din vedere nici modul în care arată mașina pe care o conduci. O alegere inspirată ar fi o Toyota; aceasta îți va putea satisface atât plăcerea pentru viteză, dar și dorința de a conduce un autoturism luxos.

Gemeni

Caracteristica principală a zodiei tale este, bineînțeles, predilecția spre comunicare. De aceea, nu o să lași mai prejos acest aspect nici când va fi vorba de achiziționarea unei mașini. Așadar, ai nevoie de un autoturism precum Chevrolet Enjoy, care să îți permită ca, atunci când îți dorești, să îți poți lua prietenii în vacanță și să vă distrati împreună.

Rac

Honda Accord este, fără dar și poate, mașina ideală pentru ține. Dacă te întrebi de ce, află că din cauza predispoziției tale spre a-ți face diferite gânduri pesimiste, simți mereu nevoia exagerată de siguranță; de aceea, această mașină este perfectă pentru tine.

Citeste continuarea pe http://yve.ro/.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat