Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, aflată în stare gravă, este anchetat de poliţiştii americani

Iubitul lui Bobbi Kristina Brown, aflată în stare gravă, este anchetat de poliţiştii americani

Poliţiştii americani au demarat o investigaţie în legătură cu evenimentele care au dus la descoperirea în stare de inconştienţă, sâmbăta trecută, a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, iar iubitul acesteia, Nick Gordon, este considerat principalul suspect, potrivit tmz.com.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru tmz.com că Bobbi Kristina prezenta, la momentul descoperirii sale, o serie de răni, care au stârnit interesul autorităţilor. Natura rănilor nu este cunoscută. Mai multe surse au confirmat însă faptul că Bobbi Kristina ar fi fost tratată cu violenţă în trecut de către iubitul său, Nick Gordon.

Poliţia investighează posibilitatea ca înainte cu o oră de a fi descoperită în cadă, scufundată în apă, Bobbi Kristina să fi fost implicată într-o altercaţie.

Max Lomas, cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă, a sosit acasă la aceasta în jurul orei 9.00, sâmbăta trecută. Lomas a declarat că a petrecut mai mult timp cu Nick Gordon, dar nu a văzut-o pe Kristina şi că i s-a spus că aceasta era în dormitorul ei. Nick Gordon ar fi dispărut la un moment dat, iar Lomas nu s-a interesat de ceea ce face bărbatul.

Ulterior, după ora 10.00, un angajat al unei companii de cablu a sosit la domiciliul lui Bobbi Kristina Brown, iar Max Lomas i-a permis acestuia accesul în casă, în condiţiile în care nu ştia unde se afla Nick Gordon. Angajatul companiei de cablu a spus că are nevoie de acces în dormitor, astfel că Max Lomas l-a lăsat în cameră şi a descoperit-o pe Bobbi Kristina în cadă. Lomas a strigat după Gordon, care a sosit în fugă şi a început să execute manevre de resuscitare.

Max Lomas susţine ca Nick Gordon ar fi făcut curăţenie în casă şi ar fi îndepărtat pete de sânge.

Poliţiştii i-au interogat pe Nick Gordon şi pe Max Lomas şi vor să vorbească din nou cu Lomas, dar avocatul bărbatului a cerut ca clientului său să i se acorde imunitate înainte de a vorbi din nou. Până vineri dimineaţa, Max Lomas nu obţinuse imunitate şi nici nu vorbise din nou cu poliţiştii.

Nick Gordon şi-a angajat de asemenea un avocat.

Pe de altă parte, rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit cărora Bobbi Kristina Brown, fiica lui şi a regretatei cântăreţe Whitney Houston, ar fi fost deconectată de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale. Acesta a mai spus că speră că Dumnezeu va face un miracol şi îi va salva fiica.

Această idee nu este însă împărtăşită şi de medicii americani, care i-au spus că situaţia medicală a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivită.

Însă Bobby Brown şi familia Houston, care au credinţe religioase profund înrădăcinate, cred că medicii americani nu au luat în calcul miracolele făcute de Dumnezeu, iar cele două familii au asistat în trecut la astfel de "miracole". Bobby Brown spune că un membru al familiei sale a reuşit să revină la viaţă după ce a petrecut opt zile într-o comă profundă.

Între timp, membrii celor două familii, Brown şi Houston, s-au adunat la spitalul din Atlanta unde este internată Bobbi Kristina, pentru a participa la sesiuni de rugăciuni alături de patul acesteia.

Potrivit TMZ.com, starea medicală a lui Bobbi Kristina a rămas neschimbată încă de luni dimineaţă. Funcţiile ei cerebrale se află la un nivel minimal şi de atunci nu s-a produs nicio ameliorare.

Atunci când fiica lui a fost transferată la Emory University Hospital din Atlanta, marţi, Bobbi Brown spera că medicii din acest spital, care deţine unul dintre cele mai performante secţii de neurologie din Statele Unite, vor putea să facă mai mult pentru fiica lui, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Joi seară, în presa americană au apărut mai multe zvonuri potrivit Bobbi Kristina a fost deja deconectată de la aparatele de întreţinere a funcţiilor vitale, însă membrii familiei sale au spus că acele informaţii sunt false. Alte surse au declarat pentru TMZ.com că decizia se află în mâinile lui Bobby Brown, dar rapperul a refuzat să ia o decizie joi, ziua în care a împlinit vârsta de 46 de ani, preferând să o amâne până în weekend.

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă încă de sâmbăta trecută, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, "luptă pentru viaţa ei" şi, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului "Being Bobby Brown", în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa "My Love Is Your Love", în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii "Good Morning America", difuzată de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea.

La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci vârsta de 18 ani - a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât "se simţea copleşită", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

În 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs şi difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relaţia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tânăr sărac care locuia în reşedinţa cântăreţei Whitney Houston şi cu fiica ei, de când acesta avea vârsta de 12 ani.

La doar câteva luni după aceea, Bobbi Kristina şi Nick Gordon au anunţat că s-au logodit.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu două verighete, alături de un mesaj - "Tineri căsătoriţi. Sunt atât de îndrăgostită" -, sugerând astfel că s-ar fi căsătorit cu Nick Gordon.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 Așa o fi?