Jennifer Lopez l-a învins pe Puff Daddy în "războiul ofertelor"

Potrivit New York Post, situaţia a devenit destul de tensionată în ultima vreme între cei doi artişti, care au avut o relaţie din 1999 până în 2000, întrucât ambele părţi erau dispuse să ofere circa 200 de milioane de dolari pentru achiziţionarea acestui post de televiziune, însă licitaţia a fost în cele din urmă câştigată de Jennifer Lopez.

Artista americană, mamă a doi copii, a devenit în mai 2013 noul director de creaţie al postului NuvoTV.

Ea a lansat o veritabilă campanie de diversificare a conţinuturilor hispanice în domeniul televiziunii, dar şi un serviciu de telefonie mobilă destinat comunităţii hispanice, Viva Móvil.

La rândul său, Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, şi-a lansat în toamna anului trecut propriul post de televiziune, REVOLT, care are tot un specific muzical.

Potrivit presei americane, Fuse TV nu a avut prea mare succes în perioada în care a fost deţinut de MSG, în ciuda faptului că a trecut prin mai multe operaţiuni de rebranding. Se crede că acest post de televiziune se va concentra de acum înainte pe creşterea numărului său de abonamente şi pe difuzarea competiţiilor sportive regionale.

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…