Julio Iglesias a suferit o intervenţie chirurgicală la spate. Concertul de la Bucureşti, reprogramat

Julio Iglesias a suferit o intervenţie chirurgicală la spate. Concertul de la Bucureşti, reprogramat

Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate şi se află sub supravegherea medicilor de la Miami Physical Therapy Associates din SUA, pentru perioada de recuperare, motiv pentru care concertul pe care urma să îl susţină pe 2 iulie, la Bucureşti, va fi reprogramat.

Julio Iglesias (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe 19 iunie, Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale microscopice la spate, iar, în prezent, se află sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates din SUA, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Reprezentanta clinicii din Miami, medicul Miriam Guanche, a transmis o scrisoare medicală care certifică faptul că artistul a fost internat pentru examinare şi recuperare fizică în data de 16 iunie, din cauza unor probleme grave la spate.

În urma intervenţiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele şase săptămâni, fapt care l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din turneul internaţional programate pâna în luna august.

Deşi pregătirile pentru concertul de la Bucureşti se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situaţie neprevăzută şi îi informează pe spectatori că show-ul pe care Julio Iglesias urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 iulie, nu se anulează, ci va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând să fie anunţată în cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care deţin bilete pentru acest concert sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea rămân valabile pentru show-ul reprogramat.

Totodată, spectatorii vor avea posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anunţate pentru următoarea perioadă sau le vor putea returna, în perioada 2 iulie - 1 septembrie, la punctele de vânzare de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.

Concertul lui Julio Iglesias a fost iniţial anunţat pe 20 mai, după care a fost reprogramat, din motive tehnice, pentru 2 iulie.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cântat în duete alături de artişti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte sold-out atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”