LICORI CU GUST La Madrid se desfășoară a cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión

LICORI CU GUST La Madrid se desfășoară a cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión

A cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión - se desfășoară zilele acestea la Madrid, oferind un spațiu de dezbatere și de reflectare asupra tendințelor actuale care vor defini viitorul sectorului cu participarea a numeroși experți și profesioniștii din diferite domenii, informează site-ul summitului www.madridfusion.

Enofusión împlinește în 2015 cinci ani ca una din principalele platforme de difuzarea a acestei culturi și de poziționare a marilor repere enologice. Este evenimentul anual la care marile podgorii naționale și internaționale își vor prezenta produsele și un prilej pentru a descoperi bijuterii atemporale.

Congresul vinului este un forum orientat spre afaceri dar și un cadru de analiză și reflecție. Pentru a da voce profesioniștilor din diferite zone ale sectorului, Enofusión mizează pe Cercurile Vinului, care propun conversații zilnice de o oră care vor trata aspecte cheie pentru a înțelege prezentul și viitorul vinului.

Cercurile Vinului au intrarea liberă pentru toți participanții la Enofusión și se vor desfășura în primele trei zile ale Summitului Internațional al Gastronomiei Madrid Fusión, respectiv 2-4 februarie. Vor fi inaugurate cu un dejun pentru profesioniștii din acest sector și vor putea fi urmărite pe rețelele de socializare la hashtag: #desayunosenofusion. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...