LICORI CU GUST La Madrid se desfășoară a cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión

LICORI CU GUST La Madrid se desfășoară a cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión

A cincea ediție a Congresului Internațional al Vinului - Enofusión - se desfășoară zilele acestea la Madrid, oferind un spațiu de dezbatere și de reflectare asupra tendințelor actuale care vor defini viitorul sectorului cu participarea a numeroși experți și profesioniștii din diferite domenii, informează site-ul summitului www.madridfusion.

Enofusión împlinește în 2015 cinci ani ca una din principalele platforme de difuzarea a acestei culturi și de poziționare a marilor repere enologice. Este evenimentul anual la care marile podgorii naționale și internaționale își vor prezenta produsele și un prilej pentru a descoperi bijuterii atemporale.

Congresul vinului este un forum orientat spre afaceri dar și un cadru de analiză și reflecție. Pentru a da voce profesioniștilor din diferite zone ale sectorului, Enofusión mizează pe Cercurile Vinului, care propun conversații zilnice de o oră care vor trata aspecte cheie pentru a înțelege prezentul și viitorul vinului.

Cercurile Vinului au intrarea liberă pentru toți participanții la Enofusión și se vor desfășura în primele trei zile ale Summitului Internațional al Gastronomiei Madrid Fusión, respectiv 2-4 februarie. Vor fi inaugurate cu un dejun pentru profesioniștii din acest sector și vor putea fi urmărite pe rețelele de socializare la hashtag: #desayunosenofusion. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”