Loredana Groza, vedeta unei emisiuni de mare audienţă din Franţa

Loredana Groza, vedeta unei emisiuni de mare audienţă din Franţa

Prin prezenţa jurnalistei Marie Mamgioglou, echipa emisiunii „Telematin“ a venit la Bucureşti pentru a o prezenta Franţei pe Loredana Groza, cea pe care au numit-o „diva“ României. „Telematin“ este lider de audienţă pe segmentul de dimineaţă în Franţa şi prima ca importanţă şi rating după jurnalul de ştiri. Rubrica „Stars lointaines“ prezintă oameni foarte cunoscuţi din diverse ţări ale lumii. Interviul a avut loc în noua sală de festivităţi a liceului George Enescu, acolo unde Loredana a interpretat trei piese care au impresionat echipa France 2.

Deşi nu se consideră o divă, Loredana crede că este „cântăreaţa românilor“, aceasta rememorând amintiri de la începutul carierei până în momentul de faţă. De la câştigarea concursului „Steaua fără nume“, până la lansarea celebrei piese „Bună seara, iubite“ şi de la interzicea difuzării sale pe TV, până la numeroasele concerte şi turnee pe care le-a avut, precum şi viaţa de familie, Loredana a oferit un interviu cât se poate de cuprinzător pentru France 2.

Totodată, artista a povestit cum ambiţia şi lupta cu sine i-au menţinut moralul ridicat. Mai mult, acesta a spus că imaginea sa a reprezentat mereu un factor prin care dorea să îşi atragă tot mai mulţi fani. „Îmi repetam în permanenţă că vreau să fiu cineva şi că pot demonstra lucrul acesta. Nu m-am lăsat niciodată doborâtă şi am continuat să lupt de fiecare dată pentru visul meu, acela de a fi pe scenă şi a-mi face fericiţi ascultătorii. Am fost întotdeauna preocupată de imaginea mea şi am întâmpinat probleme de-a lungul timpului la capitolul acesta deoarece haine nu se prea găseau, iar eu încercam să fac tot posibilul să fiu la înălţimea aşteptărilor mele şi a celor care mă iubeau“, a mărturisit Loredana echipei France 2.

Astfel, Lordana a devenit cea de-a treia vedetă din România prezentă în emisiunea „Telematin“, după Ilie Năstase şi Andreea Esca.

În cadrul aceluiaşi interviu, Loredana a vorbit şi despre emisiunea „Vocea României“, de la Pro TV, proiectul ei de suflet căruia îi dedică foarte mult timp. Deşi este prietenă cu Tudor Chirilă, cel mai nou membru al juriului show-ului, aceasta l-a anunţat că în noul sezon ea va fi cea care va câştiga. Artista a mai declarat că după o perioadă profundă a vieţii sale simte nevoia unei vacanţe în care să scrie şi să revină în calitate de „o nouă Lori“.

Loredana Groza, în timpul interviului pentru France 2 FOTO Pro TV

În toamna aceasta, Loredana pregăteşte mai multe surprize, printre care o piesă cu Nicu Covaci şi Pheonix, spectacolul anual de la Sala Palatului, denumit „Reverie“, dar şi un nou single, „Risipitor“. De asemenea, cântăreaţa va înregistra o piesă manifest alături de Vunk.

Cu o carieră artistică impresionantă începută la o vârstă fragedă, Loredana este în momentul de faţă una dintre cele ma importante personalităţi ale României. Pe lângă numeroase hituri şi roluri jucate în filme, ea şi-a concentrat atenţia şi asupra competiţiei „Vocea României“, descoperind talente veritabile pe care le-a ajutat să meargă mai departe şi să îşi îndeplinească visul de a cânta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”