Managerul unei ferme de broaște țestoase vizitate de Kim Jong-un a fost executat

Managerul unei ferme de broaște țestoase vizitate de Kim Jong-un a fost executat

Managerul unei ferme de broaște țestoase de la Phenian a fost executat după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a criticat, în timpul unei vizite efectuate la fermă, activitatea acestuia, informează cotidianul sud-coreean Daily NK, care citează o sursă nord-coreeană, informează agenția de presă RIA Novosti.

'Managerul a fost împușcat după ce Mareșalul (Kim Jong-un) a efectuat o vizită de informare la ferma de broaște țestoase amplasată la râul Taedong, în Phenian. Managerul a fost executat pentru că nu în toate rezervoarele era suficientă apă și mâncare, ceea ce a dus la decesul unui mare număr de broaște țestoase', a relatat sursa nord-coreeană.

Totodată, sursa a precizat că proasta alimentare cu apă a fermei este cauzată de căderile de curent.

Informația privind executarea prin împușcare a managerului a fost confirmată de alte două surse de informație din capitala nord-coreeană.

Despre ultima execuție răsunătoare care a avut loc în Coreea de Nord s-a aflat în luna mai: ministrul nord-coreean al apărării, Hyon Yong-Chol, a fost executat cu o rachetă antiaeriană de la scurtă distanță, o metodă de execuție rezervată demnitarilor cu rang înalt. Lui Yong-Chol i s-a reproșat ca a ațipit în timpul unei manifestații militare și că i-ar fi răspuns în mai multe rânduri lui Kim Jong-un, fapte calificate drept trădare de stat.

De asemenea, în decembrie 2013 a devenit cunoscut că unchiul liderului nord-coreean, Jang Song-thaek, de 67 de ani, care a condus multă vreme 'consiliul de regență' pe vremea când Kim Jong-un era tânăr și era considerat 'al doilea om în stat', a fost executat în urma verdictului justiției nord-coreene, conform căruia Song-thaek ar fi încercat să organizeze o lovitură de stat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…