Marius Tucă a anunţat că a decis să demisioneze de la conducerea ziarului Jurnalul Naţional

Marius Tucă a anunţat că a decis să demisioneze de la conducerea ziarului Jurnalul Naţional

Marius Tucă, directorul editorial al cotidianului Jurnalul Naţional, a anunţat, miercuri seară, că a decis să îşi dea demisia de la această publicaţie la care a lucrat în ultimii 22 de ani, au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din trustul Intact, care deţine şi acest ziar.

Marius Tucă nu a putut fi contactat de agenţia MEDIAFAX până la momentul difuzării acestei ştiri.

Însă, contactat de MEDIAFAX, Dan Constantin, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat că Marius Tucă şi-a anunţat intenţia de a demisiona, miercuri seară, în timpul unei şedinţe. Dan Constantin a precizat că nu a participat la acea şedinţă şi că nu ştie dacă, până în acest moment, acesta şi-a depus şi în mod oficial demisia.

Totodată, Dan Constantin a spus că nu a fost luată nicio decizie până în acest moment privind persoana care ar urma să preia funcţia de director editorial în locul lui Marius Tucă.

"Până în acest moment, nu există nicio decizie", a spus Dan Constantin.

El a mai spus că nu s-a văzut cu Marius Tucă şi că nu cunoaşte motivele pentru care acesta a decis să îşi anunţe demisia.

De asemenea, Dan Constantin a spus că Jurnalul Naţional va continua să apară la fel ca până în prezent. De apariţia Jurnalul Naţional se vor ocupa în continuare cei doi redactori-şefi ai ziarului, respectiv Marina Constantinoiu şi Dan Constantin. "Asta se întâmplă în fiecare zi", a mai spus Dan Constantin pentru MEDIAFAX.

Marius Tucă a lucrat la Jurnalul Naţional de la lansarea ziarului, în anul 1993.

Jurnalul Naţional face parte din Intact Media Group, un trust de media patronat de familia Voiculescu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...