Mary Kate Olsen s-a căsătorit cu fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy

Mary Kate Olsen s-a căsătorit cu fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy

Mary-Kate Olsen, celebră pentru rolul din serialul "Casă plină", în care a jucat alături de sora sa geamănă în copilărie, s-a căsătorit recent cu logodnicul său, Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy.

Mary Kate Olsen, în vârstă de 28 de ani, fostă actriţă şi devenită creatoare de modă, care s-a logodit în februarie cu Olivier Sarkozy, la doi ani după ce s-au cunoscut, s-ar fi căsătorit cu bancherul în vârstă de 44 de ani, potrivit revistei Lucky, informează contactmusic.com .

Informaţia apare la câteva săptămâni după ce cuplul care ţine foarte mult la intimitatea sa a fost fotografiat purtând inele de aur identice, în Hamptons, New York.

Bancherul Olivier Sarkozy, care este cu 16 ani mai în vârstă decât soţia sa, este fratele vitreg al fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy şi are doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Mary Kate Olsen a avut, anterior, o relaţie de doi ani cu artistul Nate Lowman, de care s-a despărţit în 2010. Fosta actriţă a devenit cunoscută în anii 1990 când a jucat, alături de sora sa geamănă, Ashley, în serialul de comedie "Casă plină/ Full House".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina