„Mi-a cerut să guiţ în faţa camerei”: cele mai ciudate cereri ale clienţilor de videochat

„Mi-a cerut să guiţ în faţa camerei”: cele mai ciudate cereri ale clienţilor de videochat

Lista, publicată pe site-ul jezebel.com, include fel şi fel de cereri ridicole. Un model de videochat a declarat, de exemplu, că un client a pus-o să guiţe în faţa camera, pe când altele povestesc despre cum clienţii le-a cerut să se radă în cap una pe cealaltă.

 

Privitul a două femei care se gâdilă cu un pămătuf de şters praful între degetele de la picioare se numără, de asemenea, printre dorinţele bărbaţilor care folosesc astfel de servicii. Totuşi, cea mai ciudată dintre cererile primite a venit din partea unui fost stomatolog. Nostalgic, bărbatul a rugat modelul să deschidă gura şi să-l lase să-i examineze dantura.

„Odată, un membru al site-ului a cheltuit o avere pentru a vedea cum modelele noastre stau nemişcate, într-o anumită poziţie, ca şi cum ar fi moarte”, au mai dezvăluit reprezentanţii site-ului de videochat.

Una din femeile angajate la studioul de videochat a primit o solcitare şi din partea unui iubitor de animale care a explicat că îşi doreşte să fie câine într-o viaţă viitoare. „I-a cerut să vorbească cu el ca şi cum ar fi câinele ei. A pus-o chiar să umple un vas cu apă şi să-l «invite» să bea din el”, a declarat un purtător de cuvânt al site-ului de videochat pentru jezebel.com.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

4 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

5 Așa o fi?