Naomi Campbell a devenit imaginea brandului de lenjerie intimă de lux Agent Provocateur

Naomi Campbell a devenit imaginea brandului de lenjerie intimă de lux Agent Provocateur

Top modelul Naomi Campbell este imaginea celei mai recente campanii de promovare a brandului de lenjerie intimă de lux Agent Provocateur, potrivit people.com.

Naomi Campbell, în vârstă de 44 de ani, a fost, în trecut, şi model pentru brandul Victoria's Secret şi spune că este foarte încântată să reprezinte toate femeile ca imagine a brandului Agent Provocateur.

"Este minunat să fiu imaginea Agent Provocateur pentru campania primăvară/vară 2015, mai ales că am peste patruzeci de ani. Agent Provocateur dovedeşte că lenjeria frumoasă este dedicată şi este apreciată de femeile de toate vârstele", a declarat Naomi Campbell.

Noua colecţie Agent Provocateur, intitulată "Wanted Badly", este inspirată de filmele "Metamorfoze/ The Lost Highway", regizat de David Lynch, şi "Dublura/ Body Double", realizat de Brian De Palma, reprezentând multiplele feţe ale unei femei, "timidă, duplicitară, sirena şi sfântă".

Fotografiile folosite în campania de promovare au fost realizate de Ellen Von Unwerth şi o prezintă pe Naomi Campbell în ipostaza de femeie fatală, purtând lenjerie colorată din dantelă.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

2 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…

3 Așa o fi?

4 Criza energetică europeană se va înrăutăți în această iarnă. Consumatorii ar putea fi rugați să consume mai pu…

5 VIDEO Trei români beți au devastat un bar în Italia, i-au bătut pe angajați și pe proprietar