Nick Cannon regretă că şi-a tatuat spatele cu numele fostei sale soţii, Mariah Carey

Nick Cannon regretă că şi-a tatuat spatele cu numele fostei sale soţii, Mariah Carey

Nick Cannon regretă că şi-a tatuat pe spate numele fostei sale soţii, cântăreaţa Mariah Carey, pentru că procesul prin care încearcă să acopere tatuajul cu o altă imagine este foarte dureros, potrivit contactmusic.com.

Nick Cannon, care este gazda emisiunii "America's Got Talent", a declarat recent într-un interviu că vrea să îşi transforme tatuajul de pe spate, reprezentând numele fostei sale soţii, într-o imagine a lui Iisus Hristos, dar procesul este unul dureros şi de durată.

"E ca o întreagă operă de artă, pe tot spatele, pe braţe, peste tot. Plecam de la sală de fitness, mergeam la studio, la puţin timp după ce am început lucrul la tatuajul nou şi m-au surprins paparazzii. O să îl arăt pe tot la un moment dat, dar nu e gata, e doar jumătate. E foarte dureros", a spus Nick Cannon.

Nick Cannon, în vârstă de 34 de ani, şi Mariah Carey, în vârstă de 44 de ani, s-au despărţit în această vară, după şase ani de mariaj, dar insistă că sunt în relaţii amiabile, de dragul gemenilor Moroccan şi Monroe, fiii în vârstă de trei ani ai fostului cuplu.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren