Noua prietenă a lui Tom Cruise seamănă izbitor cu fosta lui soție Katie Holmes

Noua prietenă a lui Tom Cruise seamănă izbitor cu fosta lui soție Katie Holmes

Tom Cruise, 53 de ani, are o nouă relație, de această dată aleasa inimii sale fiind asistenta sa de producție, Emily. Partea mai ciudată a acestei relații este că tânăra are 22 de ani, exact la fel ca Bella (Isabella Jane Cruise), fiica adoptată de actor în 1990 și cea de-a doua lui soție, Nicole Kidman, și seamănă izbitor de mult cu cea de-a treia nevastă a starului, Katie Holmes, conform starpulse.com.

Cei doi și-au început relația în urmă cu o lună, pe platourile de filmare ale producției "Mena."

Revista Redbook remarcă, la rândul ei, asemănarea dintre Emily și Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise cu care acesta are o fiică, Suri. După divorțul de Cruise, Katie Homes și-a găsit consolarea în brațele actorului Jamie Foxx.

"Toată lumea a observat că între cei doi există o chimie aparte. Tom și Emily plecau mereu împreună după o zi de filmări și lăsau să se înțeleagă că preferă să fie singuri. El are mare încredere în ea. Pleca de lângă ea doar ca să filmeze o scenă și apoi era imediat din nou lângă ea. Mereu flirta cu ea și toată lumea de pe platourile de filmare a observat că actorul o place pe Emily", conform sursei citate de revista Redbook.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…