"Nu am văzut niciodată aşa ceva!". Cazul halucinant al unui bărbat cu 16 copii, căutat de Interpol

"Nu am văzut niciodată aşa ceva!". Cazul halucinant al unui bărbat cu 16 copii, căutat de Interpol

Bărbatul este căutat de Interpol. / FOTO: totb.ro

Operațiunea a fost botezată “uzina de copii”, bărbatul fiind suspectat de trafic de persoane în Thailanda și în alte țări.
Luna aceasta, poliția a descins într-un apartament din Bangkok, Thailanda, și a găsit nouă copii și nouă doici în câteva camere nemobilate, identificându-l pe Mitsutoki Shigeta drept tată al acelor copii și al încă șapte, scrie totb.ro

"Ce pot să vă spun până acum e că nu am văzut niciodată un așa caz", a spus directorul Interpol Thailanda, Apichart Suribunya. “Încercăm să înţelegem ce fel de om face atâţia copii".

Birourile regionale ale Interpol din Japonia, Cambodgia, Hong Kong şi India, ţări în care japonezul are înregistrate afaceri sau apartamente, au primit ordin să investigheze trecutul lui Shigeta şi să caute dovezi pentru două posibile scenarii: trafic de persoane sau exploatarea copiilor. Japonezul a călătorit de 41 de ori în Thailanda din 2010 încoace şi în mai multe rânduri a trecut şi în învecinata Cambodgie, unde şi-a dus patru dintre copii.

Până acum, Shigeta nu a fost acuzat de nimic şi încearcă să-şi recupereze 12 dintre copii, care locuiesc în Thailanda în grija serviciilor sociale. Bărbatul a demonstrat prin probe ADN trimise din Japonia că este tatăl lor biologic. El a părăsit rapid Thailanda în urma raidului din Bangkok de la 5 august şi a transmis printr-un avocat că nu voia decât o familie mai mare şi că are mijloacele financiare s-o întreţină. Shigeta a angajat 11 mame surogat thailandeze pentru a avea grijă de copiii lui, printre care se numără patru perechi de gemeni.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...