O băutură pe bază de miere ar putea elimina rezistența la antibiotice

O băutură alcoolică realizată dintr-un amestec de miere fermentată și apă, pe baza unor rețete vechi, ar putea constitui un remediu în lupta privind rezistența la antibiotice, conform unui grup de oameni de știință suedezi.

Împreună cu responsabili de la o fabrică de bere, cercetătorii suedezi au studiat îndelung albinele și mierea produsă de acestea și au lansat propria versiune de băutură mied, denumită 'elixirul vânătorului de miere', relatează Reuters.

Cercetătorul Tobias Olofsson de la universitatea Lund a declarat că miedul are o lungă tradiție în ce privește efectele pozitive asupra sănătății organismului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

4 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…