O femeie a găsit o svastică desenată cu unt pe sandvişul cumpărat de la McDonald’s - VIDEO

O femeie a găsit o svastică desenată cu unt pe sandvişul cumpărat de la McDonald’s - VIDEO

O femeie din Statele Unite a găsit o svastică desenată cu unt pe sandvişul cu pui pe care îl cumpărase de la un restaurant McDonald’s din Morehead City, în statul North Carolina, relatează ABC News.

O femeie a găsit o svastică desenată cu unt pe sandvişul cumpărat de la McDonald’s - VIDEO (Imagine: captură video)

Charleigh Matice, în vârstă de 32 de ani, a afirmat că după descoperirea semnului nazist a contactat conducerea restaurantului, care l-a concediat pe angajatul responsabil. Potrivit lui Matice, angajatul ar fi desenat svastica pe sandviş "pentru că se plictisea".

"Îmi pare rău că cineva a fost concediat. Dar într-o economie în dificultate, când mulţi oameni nu găsesc un loc de muncă, ar trebui să existe profesionalism", a adăugat ea.

"Nu tolerăm un astfel de comportament la McDonald’s", a informat proprietarul restaurantului respectiv, într-un comunicat, precizând că angajatul responsabil pentru acest gest a fost concediat.

Matice şi-a exprimat îngrijorarea că angajatul respectiv nu a înţeles gravitatea faptei sale. "Peste şase milioane de evrei au murit sub acest simbol şi oamenii uită din lipsă de educaţie şi de compasiune", a apreciat ea, adăugând că nu a vrut să genereze ură şi că nu este supărată pe restaurant.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...