O înregistrare video cu trupa The Beatles, după un concert din anii '60, scoasă la licitaţie - VIDEO

O înregistrare video cu trupa The Beatles, după un concert din anii '60, scoasă la licitaţie - VIDEO

O înregistrare video color care îi prezintă pe membrii trupei The Beatles, în culise, după un concert din anii '60, va fi scoasă la licitaţie săptămâna viitoare.

O înregistrare video cu trupa The Beatles, după un concert din anii '60, scoasă la licitaţie - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Videoclipul de peste 3 minute, care a fost descoperit de curând, îi prezintă pe cei patru rockeri britanici la ABC Theatre din Blackpool, Marea Britanie, în 1963, informează contactmusic.com.

Filmarea, care nu are sunet, a fost realizată de Chas MCDevitt, care a cântat în deschiderea concertului din acea seară. De asemenea, videoclipul surprinde imagini cu membrii formaţiei The Beatles pe scenă.

Videoclipul şi drepturile de autor vor fi vândute la licitaţie împreună cu 100 de fotografii ale grupului The Beatles realizate în 1965, în turneul trupei din Statele Unite ale Americii. Fotografiile, realizate de Eve Bowen, erau necunoscute până la anunţul referitor la această licitaţie.

Filmul cu membrii trupei The Beatles este estimat la 14.400 de dolari, iar colecţia de negative la 19.200 de dolari, cele două loturi urmând să fie vândute la licitaţia ce va fi organizată de casa Ewbank, pe 5 februarie.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…