Orange a lansat în România, în premieră la nivel de grup, un stick TV

Orange a lansat în România, în premieră la nivel de grup, un stick TV

Orange România a lansat, în premieră pentru Europa, stickul Orange TV, un mini-dispozitiv portabil prin care abonaţii pot avea la dispoziţie filme, emisiuni, seriale şi programe disponibile pe Orange TV Go, a anunţat luni compania de telecomunicaţii.

Orange a lansat în România, în premieră la nivel de grup, un stick TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Stickul Orange TV este o inovaţie care ne permite să transmitem conţinutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului şi să le oferim clienţilor întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienţi să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Prin Orange TV Go clienţii pot urmări până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum şi peste 500 de filme şi episoade ale unor seriale. Cu ajutorul stickului şi aplicaţiilor "Orange TV Go" şi "stick Orange TV", disponibile în Magazinul Play şi App Store, tot acest conţinut TV rulează direct pe ecranul televizorului. Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI şi necesită o conexiune Wi-Fi securizată.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă conţinutul din aplicaţia Orange TV Go, aceştia pot vedea pe televizor şi fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă.

Clienţii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achiziţiona stickul Orange TV la preţul standard de 40 de euro, cu TVA.

Până pe 31 august, la cumpărarea unui stick, aceştia vor primi gratuit timp de trei luni opţiunea World HD Go, care oferă acces la peste 45 de canale TV româneşti şi internaţionale şi peste 500 de filme şi seriale prin Movie Go Unlimited.

Abonaţii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achiziţiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Până pe 31 august, abonaţii World HD şi Universe HD1 primesc timp de 7 luni şi opţiunea Movie Go Unlimited.

De asemenea, până pe 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toţi clienţii operatorului.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…