Orange a lansat în România, în premieră la nivel de grup, un stick TV

Orange România a lansat, în premieră pentru Europa, stickul Orange TV, un mini-dispozitiv portabil prin care abonaţii pot avea la dispoziţie filme, emisiuni, seriale şi programe disponibile pe Orange TV Go, a anunţat luni compania de telecomunicaţii.

Orange a lansat în România, în premieră la nivel de grup, un stick TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Stickul Orange TV este o inovaţie care ne permite să transmitem conţinutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului şi să le oferim clienţilor întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienţi să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Prin Orange TV Go clienţii pot urmări până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum şi peste 500 de filme şi episoade ale unor seriale. Cu ajutorul stickului şi aplicaţiilor "Orange TV Go" şi "stick Orange TV", disponibile în Magazinul Play şi App Store, tot acest conţinut TV rulează direct pe ecranul televizorului. Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI şi necesită o conexiune Wi-Fi securizată.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă conţinutul din aplicaţia Orange TV Go, aceştia pot vedea pe televizor şi fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă.

Clienţii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achiziţiona stickul Orange TV la preţul standard de 40 de euro, cu TVA.

Până pe 31 august, la cumpărarea unui stick, aceştia vor primi gratuit timp de trei luni opţiunea World HD Go, care oferă acces la peste 45 de canale TV româneşti şi internaţionale şi peste 500 de filme şi seriale prin Movie Go Unlimited.

Abonaţii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achiziţiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Până pe 31 august, abonaţii World HD şi Universe HD1 primesc timp de 7 luni şi opţiunea Movie Go Unlimited.

De asemenea, până pe 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toţi clienţii operatorului.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios