Până la 115 televiziuni, documentare Discovery şi audiobook-uri de Pleşu, pe platforma online Telekom

Până la 115 televiziuni, documentare Discovery şi audiobook-uri de Pleşu, pe platforma online Telekom

Până la 115 televiziuni, documentare Discovery în regim Video on Demand (VoD) şi o bibliotecă de audiobook-uri cu titluri de Andrei Pleşu, Neagu Djuvara şi George Orwell sunt disponibile, din luna octombrie, pe platforma online a Telekom.

Până la 115 televiziuni, documentare Discovery şi audiobook-uri de Pleşu, pe platforma online Telekom

Începând cu luna octombrie, numărul de canale online disponibile pe platforma Telekom TV Web & Mobile a ajuns de la 67 la 115, în funcţie de tipul de pachet, Telekom Romania devenind astfel furnizorul cu cea mai ofertantă platformă online din România, informează compania.

Platforma Telekom TV Web & Mobile include www.telekomtv.ro şi aplicaţia Telekom TV din Google Play şi App Store.

Clienţii cu pachetul Canale TV online S pot urmări suplimentar 21 de canale, având la dispoziţie, în total, 66 de televiziuni. Numărul de televiziuni noi din pachetul Canale TV online M a crescut cu 30, ajungând la 89, iar cel din Canale TV online L a fost diversificat cu 36 de canale, în total oferind acces la 104 canale.

În plus, numărul de televiziuni disponibile în pachetul online Dolce Sport a ajuns la 10, iar clienţii serviciului liniar de televiziune care au activ pachetul suplimentar Telekom HD pot urmări şi pe platforma Telekom TV Web & Mobile 7 dintre televiziunile acestui pachet. Numărul de canale TV online la care utilizatorii au acces gratuit diferă în funcţie de tipul de abonament de servicii de televiziune liniară.

Prin intermediul pachetului online Dolce Sport, iubitorii de fotbal pot urmări opt meciuri simultane din Champions League şi Europa League: 4 dintre ele pe canalele Dolce Sport, iar celelalte 4 pe canalele Fotbal Online 1, 2, 3 şi 4, disponibile online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia Telekom TV.

Clienţii serviciului liniar de televiziune au acces gratuit, activând Telekom TV Web & Mobile din secţiunea My Account de pe site-ul www.telekom.ro .

Clienţii Telekom fără servicii de televiziune pot achiziţiona Pachetul online Dolce Sport (care include canalele Dolce Sport şi canalele Fotbal Online 1, 2, 3 şi 4) la preţul de 6 lei, TVA inclus. Clienţii fără niciun alt serviciu de la Telekom pot achiziţiona acelaşi Pachet online Dolce Sport la preţul de 15 lei, TVA inclus.

De asemenea, Telekom oferă conţinut Discovery în format Video on Demand, fiind singurul furnizor din România care asigură clienţilor acest beneficiu suplimentar, potrivit companiei. Astfel, mai mult de 200 de titluri Discovery pot fi vizionate în secţiunea de Documentare din meniul VOD din Telekom TV Interactiv şi pe Telekom TV Web & Mobile. Conţinutul VOD Discovery este disponibil gratuit tuturor clienţilor care dispun de un serviciu de televiziune de la Telekom.

Pentru iubitorii de cărţi, Telekom Romania a creat secţiunea Audiobooks pentru utilizatorii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile. La acest moment sunt disponibile 21 de titluri de la editura Humanitas, care care pot fi ascultate gratuit până la sfârşitul anului, urmând ca fiecare titlu să poată fi închiriat contra cost pentru o perioadă de 30 de zile. Printre aceste titluri se numără: Eric Emmanuel Schmitt - "Oscar şi Tanti Roz", Negru Djuvara - "O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri", George Orwell - "Ferma animalelor" şi Andrei Pleşu - "Despre frumuseţea uitată a vieţii".

Conţinut exclusiv este oferit şi prin intermediul pachetului MUBI care difuzează filme cult, clasice, independente şi premiate din întreaga lume şi este disponibil doar pe platforma online, respectiv cea interactivă a Telekom. Cel mai nou astfel de film este "Junun", al lui Paul Thomas Anderson, care va avea premiera mondială în exclusivitate pe MUBI, pe 9 octombrie, după premiera de joi, de la Festivalul de Film de la New York. Preţul pachetului MUBI pentru clienţii Telekom este de 10 lei/ lună, TVA inclus, şi 13 lei/ lună pentru cei fără servicii Telekom.

De asemenea, pasionaţii de filme pot opta pentru pachetul Dolce Movies On Demand, disponibil pe Telekom TV Web & Mobile şi prin serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv, care include, alături de MUBI, şi conţinut exclusiv Picture Box şi Disney Movies On Demand la preţul de 20 de lei/ lună, TVA inclus.

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile pentru o comunitate de clienţi cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom Romania este un brand care aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienţi pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe şi peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…