Prima ședință foto pentru Kate, William și fetița lor, în fața maternității din Londra

Prima ședință foto pentru Kate, William și fetița lor, în fața maternității din Londra

Prințul William, duce de Cambridge, și soția sa Catherine și-au făcut pentru scurt timp apariția împreună cu fetița lor, născută cu doar câteva ore mai devreme, pentru o scurtă ședință foto sâmbătă seara în fața sutelor de jurnaliști adunați în fața maternității Saint Mary din Londra, informează AFP. * Prințul William și soția sa Catherine, părinții unei fetițe

* Fetița cuplului regal William și Kate va purta titlul de prințesă de Cambridge

* Mesaje de felicitare ale demnitarilor britanici pentru ducele și ducesa de Cambridge și fetița lor

* Vestea nașterii prințesei de Cambridge, salutată inedit în diferite locuri de pe mapamond

Noua membră a familiei regale, acoperită cu un șal alb și având pe cap o căciuliță tot de culoare albă, a apărut în brațele mamei sale, Kate, cu William alături de ele.

Cuplul princiar s-a întors câteva momente în spital, după care a ieșit din nou cu fiica lor instalată într-un port bebe purtat de William. Ducele și ducesa de Cambridge au urcat într-un Range Rover negru, escortat de mai multe vehicule și motociclete ale Scotland Yard în direcția Palatului Kensington, reședința lor din Londra.

În cursul după amiezii, fratele micii prințese, George, care va împlini doi ani în iulie, a avut o rară apariție publică la maternitate, salutându-i pe ziariști cu mâna.

Prințesa, care s-a născut în dimineața zilei de sâmbătă la 08.34 a.m. (07.34 GMT), este cel de-al cincilea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al patrulea pretendent în ordinea succesiunii la tronul coroanei britanice după bunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

Vestea nașterii prințesei a fost întâmpinată cu o explozie de bucurie în fața spitalului Saint Mary din vestul Londrei, unde încă de la primele ore ale dimineții se aflau numeroși jurnaliști de la diferite trusturi de presă din întreaga lume, dar și cetățeni britanici care au stat în corturi în ultimele săptămâni pentru a fi prezenți în ziua nașterii celui de-al patrulea succesor la tronul Marii Britanii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu